60x60 paneler på kontor

Ikke flere blinkende lysstofrør hos IHM!

Blinkende armaturer, lysstofrør i forskellige kelvingrader og sprængte rør, det var realiteten hos IHM, før de rakte ud efter os.

Sagen blev hurtigt sat i gang og i løbet af få dage, var vores egen montør i gang med at sætte de nye armaturer op på kontoret. Vi har fjernet de gamle armaturer, som hver havde fire lysstofrør i sig, og erstattet dem med LED paneler. Denne udskiftning har nedbragt energiforbruget markant. Udover at udskifte armaturerne, har vi desuden fjernet nogle, det kan vi gøre fordi de nye armaturer leverer et bedre og kraftigere lys end de gamle.

 

nyt lys i mødelokale

 

Det nye lys har naturligvis ikke kun bidraget til at nedbringe energiforbruget, det skaber nemlig også et behageligt arbejdsmiljø. Et korrekt oplyst kontor betyder at personalet ikke skal anstrenge sig for at se kontorbordet, computerskærmen, tavlen eller printeren.

 

nyt LED lys

 

Den nye belysning skal bidrage til at skabe de optimale rammer om personalet, og bl.a. kan vi garantere at IHM med det nye lys:

  • Undgår blænding, idet lyskilden ikke kan ses, som før
  • Undgår sprængte rør
  • Undgår flerfarvet lys
  • Undgår blinkende armaturer, idet LED giver fuldt lysudbytte med det samme

Nedenfor ses et eksempel på at færre armaturer godt kan give et bedre lys, så længe kvaliteten er i top – forskellen er ikke til at tage fejl af.

 

LED lys på kontor

Skal vi også hjælpe med jeres lys, kan vi kontaktes på tlf. 43 45 35 44 eller mail dbs@dbslys.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.