UDSALG*

  *Gælder kun så længe lager haves

  SUMMEN AF ERFARING, SKABER BÆREDYGTIGE RESULTATER

   1. GENNEMGANG

   Før projektet igangsættes foretager vi en gratis gennemgang af jeres nuværende belysning, for at få et overblik over løsningen, på den måde kan vi finde den bedst mulige og mest energirigtige løsning.

   2. LYSBEREGNING

   Hos DBS lys bruger vi vores egen lysberegner til at lave lysberegninger til projekterne, vi kan derfor stå inde for at løsningen overholder de krav der stilles i BR18 og DS/EN 12464-1.

   3. ENERGIBEREGNING

   Efter det første besøg, udarbejder vi en gratis og uforpligtende energiberegning ud fra de ønsker I har, samt de anbefalinger vi er kommet med ud fra vores gennemgang og lysberegning. Dette giver jer et overblik over hvad I kommer til at spare af kWh/energi, Co2 samt tilbagebetalingstiden.

   4. TILBUD

   Konsulenten udarbejder et tilbud med fuld dokumentation, på baggrund af vores screening, lysberegning og energiberegning, og vedlægger datablade.

   5. PRÆSENTATION

   På en aftalt dato kommer vi forbi og præsenterer det færdige tilbud, med både energiberegning og lysberegning. Alternativt til et fysisk møde, bliver tilbuddet sendt på mail.

   6. GODKENDELSE

   Efter tilbuddet er blevet præsenteret, og I har haft tid til at gennemgå det udleverede materiale, ligger godkendelsen nu hos jer.

   7. MONTERING

   Når tilbuddet er godkendt kan monteringen af den nye belysning igangsættes. Vores egen el-afdeling står for monteringen, men kan også ske i samarbejde med jeres huselektriker.

   8. FUNKTIONSKONTROL

   For at vi kan afslutte projektet med ro i maven bliver der udført en funktionskontrol samt udarbejdet en drift- og vedligeholdelsesplan. Det er med til at sikre at armaturerne vedligeholdes korrekt, og derved forlænge levetiden.

   Miljøprofil
   Hos DBS lys gør vi hver dag en indsats for at passe på miljøet. Vi tager bæredygtige valg, og udfører energirigtigt arbejde.
   Nyttig viden om lys
   Der er mange begreber at holde styr på i lys-verdenen, her har vi samlet en forklaring på de vigtigste.
   El-afdeling
   DBS lys er et moderne autoriseret el-installatør firma der kan hjælpe med alle former for el arbejde, for erhverv såvel som private.

   DET SIGER KUNDERNE

   • ”Det har simpelthen været så professionelt samarbejde. Det nye lys er så fedt at arbejde i, det er meget behageligt, selvom det er stærkt lys, så virker det blidt. Vi har kun ros til overs – jeg kan ikke komme på noget dårligt at sige.”

    - Anne-Mette, Wunderwear Fredericia

   • ”Det ser så godt ud! Konsulenten fra DBS lys var knivskarp og vidste, hvad han talte om. Han gav gode råd og vejledning om belysning og havde flere prøver med. Fra start til slut en meget positiv oplevelse.”

    - Torben, Din Tøjmand Skive ApS

   • ”Belysningen i festsalen er blevet moderne og tidssvarende, hvilket giver os helt nye muligheder. Loftbelysningen kan reguleres alt efter om der skal læses, hygges eller holdes fest. Kombineret med de nye spots, kan vi variere belysningen og benytte vores vægge til flotte udstillinger af billeder og fotografier.”

    - Beboerrepræsentant, Duebrødre Roskilde

   • ”Vi er ovenud tilfredse med resultatet. Konsulenten var meget vedholdende og arbejdede hårdt for at finde den helt rigtige løsning. Vi har fået en butik med mere og bedre lys, og vi glæder os over resultatet hver dag.”

    - Morten, Semler Odense

   • ”Vi er meget tilfredse med samarbejdet med DBS lys. De yder en ekstra indsats for at løse opgaven og finde den rigtige løsning. Medarbejderne på Scanias værksteder er meget positive og tilfredse med løsningen.”

    - Tonnie, Scania

   • ”Rigtig god service! De nye LED lyskilder bruger 80 % mindre energi, og vi sparer både penge og den tid, der før gik med at skifte lyskilder. Vi har fået en grønnere profil, og tilbagebetalingstiden for investeringen er kun 10 måneder.”

    - Esben Kerndrup, Hindsgavl Slot

   • ”God rådgivning og dokumentation. Konsulenten argumenterede og kom med dokumentation for sit valg af løsning, som også viste sig at være den rette løsning – både lys- og energimæssigt. Vi er fuldt ud tilfredse med resultatet.”

    - Torben, STS Biler

    EKSPERTER I LYS - INGEN SKJULTE OMKOSTNINGER - ALTID PROFESSIONEL HÅNDTERING

    DBS lys har, under dette navn, eksisteret siden 1994, men de historiske rødder går helt tilbage til slutningen af 1800-tallet. Vi er altså stolte af at kunne kalde os eksperter i lys branchen, med erfarne konsulenter, der har været med på rejsen i mange år.

    Vores belysningskonsulenter kan hjælpe med alt fra en simpel en-til-en udskiftning af armaturer, til årelange samarbejder i forbindelse med en totalistansættelse på landsplan. I har opgaven, DBS lys løser den. Ingen opgave er for stor eller for lille.

    Har du særlige ønsker, eller stiller branchen du befinder dig i store krav til belysningen? Vores vigtigste værktøj i sådan en situation er dialog, vi bruger meget tid på at sætte os ind i vores kunders branche og behov i den forbindelse. På den måde skaber vi det bedste lys, der forbedrer arbejdsvilkårene for de ansatte, samtidig med at alle love og regler overholdes.

    Er det lang tid siden at nogen har taget et kig på jeres nuværende belysning? Så er det nok på tide at det bliver gjort, en ny belysningsløsning fra DBS lys kan i de fleste tilfælde nedbringe energiforbruget op til 50%. Få et uforpligtende besøg af en DBS belysningskonsulent, og find ud af hvor meget du kan spare, både på elregningen og energiforbruget.

    Her kan du se to af vores seneste projekter

    100% LED til IKEA Odense
    De nye armaturer leverer et bedre lys, er energibesparende og super dekorative.
    Kun det bedste til børnene
    Nyt lys på Margretheskolen skal være med til at øge trivslen og motivationen.

    SIDDER DU MED SPØRGSMÅL?

    Kan mine eksisterende lysarmaturer bruges?

    Ja, i de fleste tilfælde kan man godt bruge de eksisterende lysarmaturer, men der er dog en del krav der skal være opfyldt for at det kan lade sig gøre. Kontakt os for yderligere information.

     

    Kan jeg bruge min egen elektriker til opsætning?

    Selvfølgelig kan I det, vi arbejder lige så gerne sammen med eksterne elektrikere som vores egne folk, desuden har DBS lys i dag et godt og tæt samarbejde med flere af landets største installatører. 

    Hvordan finder jeg ud af, om vores kontor har den korrekte belysning?

    Lys er ikke bare lys, og i en virksomhed er der en del love og regler der skal være opfyldt, kontakt os hvis du er interesseret i at høre mere.

     

    Korrekt belysning - hvad betyder det?

    Alle former for arbejde kræver korrekt indrettet lys.

    Det er vigtigt at korrekt belysning er afstemt i forhold til de specifikke arbejdssituationer, lyset skal anvendes i. Derfor har arbejdstilsynet udarbejdet forskellige bekendtgørelser til konkrete arbejdsmiljøer. F.eks. kan ca. 80% af alle kontorsygdomme henføres til dårlig eller direkte forkert belysning.