Autopærer og tilbehør
Bedstsælgende varer i Autopærer og tilbehør

Autopærer og tilbehør

Hos DBS lys er vi stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af OSRAM autopærer, xenon pærer, forlygtesæt, batteri ladere, Dashcams mm. OSRAM er global markedsleder indenfor lysløsninger til automobilindustrien, bilfabrikker og eftermarked. Alle autopærer i vores sortiment er godkendt som originale reservedele (OEM).

OSRAM – Godt lys i over 100 år

Tyske OSRAM blev i 1919 skabt, da AEG, Siemens & Halske og Deutsche Gasglühlicht slog deres produktion af glødelamper sammen. OSRAM er altså et velkendt mærke, med et godt renommé blandt mange. De er om nogen eksperter på området, og har opbygget en stor tillid hos forbrugerne. Pærerne er produceret under høj kvalitetskontrol og opfylder til fulde ECE standard.

Husk lyset på bilen

OSRAM er kendt for sin høje kvalitet, præcision og pålidelighed. Desuden kan du forvente lang levetid og rigtig meget for pengene. Det er særligt LED autopærerne fra OSRAM der kan levere en super høj lyskvalitet og lang levetid. Den suveræne kvalitet sikres gennem høj kvalitetskontrol, desuden er pærerne produceret således at de til fulde opfylder ECE standard.

Det er vigtigt at have godt lys på bilen, derudover er det selvfølgelig lovpligtigt. Godt lys på bilen er særligt vigtigt i de mørke perioder, og er medvirkende til at sikre godt overblik og at dyr og mørke genstande træder frem, så der kan undviges eller bremses i god tid.

Eksperter i lys og lygter

Sortimentet af bilpærer hos DBS lys spænder bredt og dækker alt fra forlygtepærer, halogenpærer, xenonpærer, signalpærer og blinklyspærer. Vi har særligt et stort udvalg af forlygtepærer fra OSRAM – forlygtepærer hedder H efterfuldt af et tal, der beskriver pærens funktion. H står for halogen, halogenindholdet i pæren tillader en højere temperatur på glødetråden, og dermed giver det et hvidere lys.

H1 og H3 pærer er specielt egnet til fjernlys og tågelys. Mens OSRAM H4 og H7 er pærer til forlygterne. H7 er nok den mest brugte forlygtepære, og bruges i mange standard og styling lygter. H4 er en forlygtepære hvor både nærlys og fjernlys styres af samme pære.

Nyere biler har én pære til nærlys og én til fjernlys, det vil sige to pærer i hver lygte. H7 bruges til denne type lygter.

Er du i tvivl om hvilken pære du skal vælge, kan du indtaste din bils model her, og følge OSRAMs egen lyskilde-guide.

Et kæmpe udvalg

Foruden autopærer finder du i vores sortiment også et udvalg af øvrigt autotilbehør. Her taler vi både batteriopladere, batteristartere, flere forskellige Dashcams samt lidt smarte gadgets, herunder en lille luftrenser og en transportabel dækpumpe.

Som en nyhed i sortimentet har vi fået OSRAMs helt nye ladekabler til elbiler og hybridbiler. Ladekablerne findes både med 5 pin og 7 pin, med 1 fase og 3 fase. Kablerne er IP65 og IK10, og kan altså uden bekymring bruges i alt slags vejr. De findes fra type 2 til type 1 samt fra type 2 til type 2. Ladekablerne findes også i en transportabel version, der kan sættes i hvilken som helst stikkontakt, ved brug af en simpel stikprop.