Lygter

Hvilken lygte skal du bruge?

Lygter, værkstedslygter, lommelygter, håndlygter, håndholdte lygter – kært barn har mange navne. Vores sortiment af lygter byder på alt fra håndholdte lygter, kraftige arbejdslamper, pandelygter og diverse sikkerhedslamper. Fælles for størstedelen af lygterne er, at de er med LED lyskilde. LED lyskilder vil vi til enhver tid anbefale, idet holdbarheden er markant længere end andre lyskilder, samtidig giver LED et bedre lys og en god farvegengivelse.

Lygter til professionel brug

En stor del af lygterne har samtidig en høj kelvingrad. Lyset er altså meget hvidt og koldt. Det kolde lys gør det nemmere at koncentrere sig om det, man arbejder med. Det er vigtigt at disse arbejdslamper kan holde til det miljø de udsættes for, af den årsag er store dele af lygterne slagfaste, det er altså nogle hårdføre produkter der kan holde til at blive brugt hårdt dagligt, de er slidfaste og robuste og kan modstå selv hårde vejrforhold. Lygterne er designet til dagligdagsbrug i professionel sammenhæng.

En lys idé

Elwis er en vigtig leverandør hos DBS lys på lygte-området, de står for en stor del af vores sortiment, og med god grund. Elwis var nemlig de første i verden til at producere en fungerende håndlampe, det skete i 1953, de var samtidig blandt nogle af de første til at producere en håndlampe så robust at den kunne tåle at blive kørt over af en lille bil. Samtidig var lygterne vandtætte, hvilket var meget innovativt dengang. De er aldrig stoppet med at tænke ud af boksen, og sortimentet er kun blevet udvidet siden starten. I dag består deres sortiment af et stort udvalg af lommelygter, pandelamper, arbejdslamper og alt i tilbehør til Elwis lygter. Elwis’ produkter er kendetegnet ved robusthed og slidstærk kvalitet, egnet til professionelt brug. Elwis PRO lygterne er til dig der søger den ekstra høje kvalitet.

Køb OSRAM lygter

OSRAM er ligeledes en stærk spiller på markedet, når det kommer til lygter, de er sammen med Philips verdens største lyspæremærke. De er sågar markedsleder i England på autoprodukter. Hos DBS lys kan vi fra OSRAM tilbyde lommelygter, LED lygter, arbejdslamper, sikkerheds- og nødlamper. OSRAM er en spiller der har været i branchen siden 1919, og udover håndlamper og -lygter er de også leverandør af lyspærer, lysrør, autopærer og øvrige belysningsprodukter.

Hvilket miljø skal lygten bruges i? 

Er der skærpede krav i din branche? Nogle særlige risici? Så skal du have en ATEX lygte, ATEX lygter er velegnet til brug i områder hvor der er risiko for eksplosioner. ATEX er en forkortelse for ”atmosphere explosive” eller på dansk ”eksplosive atmosfærer”. En ATEX godkendelse betyder altså at lygterne er godkendt til brug i områder, hvor der er risiko for gasudslip og brandfarlige atmosfærer. Lygten er beskyttet mod at gas kan trænge ind i lygten og antænde.