Små-el
Bedstsælgende varer i Små-el

Små-el

Det danske mærke Lauritz Knudsen, eller LK, er designeren og udvikleren af FUGA stikkontakten, der sidder i de fleste danskeres hjem. FUGA stikkontakternes popularitet skyldes sandsynligvis det enkle og stilrene design, brugervenlighed og det store udvalg af varianter der betyder at stikkontakterne passer ind i de fleste hjem. Stikkontakterne findes med og uden jord. Med og uden afbryder. Som 1, 1,5 og 2 moduler. Hvis der er behov for det, kan de købes med føler.

Det smarte ved LK FUGA stikkontakter er, at du selv kan samle stikkontakten, så den passer til netop dit behov. Du kan købe rammer, afbrydere (som vi i daglig tale ofte blot kalder ”knappen”), enkelt tangenter, dobbelt tangenter og dæksler enkeltvis og på den måde skabe en stikkontakt der passer i design og behov.

Ledninger og kabler

Vores sortiment af ledninger og kabler dækker bl.a. gummikabler, antennekabler, installationskabler, ledningerne anvendes som tilledninger til indendørs belysnings- og brugsgenstande, ledninger til fast installation i rør og ledningskanaler, runde og flade ledninger, ledning på rulle.

Stikdåser/forlængerledninger

Stikdåser eller forlængerledninger er super handy i mange situationer. I vores sortiment finder du forlængerledninger med 3, 4, 5 eller 8 stik. De findes både i hvid og grå. Konceptet med stikdåserne er både at øge antallet af stik, men i mange tilfælde har man også brug for ekstra ledning, derfor findes vores forlængerledninger med 1,5, 2, 2,5, 3, 4, 5, 7, eller 10 meter ledning. Stikdåserne findes ligeledes med og uden jord. Er der behov for ekstra EDB stik, kan vi også hjælpe med EDB forlængerledninger.

Stikpropper og forlængerled

Står du og mangler nogle stikpropper i dine elinstallationer? Vores sortiment kan bl.a. byde på flade stikpropper, runde stikpropper, stikpropper med og uden jord, stikpropper med EDB stik og stikpropper med komfur stik. Vi har også grove stikpropper med 5 poler. Valget af stikprop afhænger naturligvis af hvilket apparat der skal sættes til strøm.

Sikringer

Er det sikringer du mangler, kan vi naturligvis også hjælpe med det. Vi har et stort udvalg af finsikringer, neozed og diazed sikringer. Diazed sikringer er generelt kendetegnet ved at være fysisk større end neozed sikringer, men ved samme mærkestrøm.