LINEAR LED ARMATUR

Et eksempel på LEDVANCE EVERLOOP er vores nye armatur med en lyskilde, der nemt kan udskiftes med hurtig ”Plug & Play”-løsning.
Armaturet er sikkert og robust, samtidigt med det har udskiftelige dele og kan opgraderes. Det er egnet til steder, hvor der er høje krav til belysningen (Meget høj farvegengivelse, farveensartethed og lav blænding).

CIRKULÆR ØKONOMI– FOR NATURENS SKYLD

Efterspørgslen går i højere og højere på mere grøn tankegang og mere bæredygtighed. Vi skal væk fra den lineære holdning, hvor vi smed det gamle ud og satte nyt op. Det har hverken miljøet eller pengepungen glæde af. At tænke grønnere er at tænke cirkulært – at genbruge, hvor man kan. Der er ingen grund til at skifte et helt armatur ud, hvis man kan nøjes med at skifte en driver eller LED board.

EVERLOOP

LEDVANCE EVERLOOP er en produktserie, der tilbyder mere bæredygtighed og gør det endnu lettere for dig. Produkterne er designet sådan, at lyskilder og drivere nemt kan udskiftes. Derfor kan armaturerne i princippet bruges lige så længe, det skal være. Det betyder, at selve armaturet har en næsten ubegrænset levetid. Komponenterne kan derimod genbruges, og materialerne udvindes til at skabe nye produkter.

En anden fordel ved at bruge EVERLOOP-armaturerne er, at du står i en endnu stærkere position, når du konkurrerer i det stigende antal udbud og projekter, hvor udskiftelighed er et krav.