Kontakt os

 

43 45 35 44

Mandag - Torsdag 08.00 - 16.00

Fredag 08.00 - 15.00

Bliv kontaktet

Vi ringer dig op.

Udfyld vores kontaktformular, og vi ringer dig op indenfor 48 timer.

Find en medarbejder

DBS lys logo

     
Tlf.: 43 45 35 44


dbs@dbslys.dk

Ejby Industrivej 68
2600 Glostrup

CVR. 16926833

El-afdelingen

Lars Felskov

Adm. direktør / Aut. el-installatør
felskov@dbslys.dk 
Tlf: 40 41 38 93

Allan Billekop

Montør
allan@dbslys.dk 
Tlf: 54 34 26 02

Jens Carlsen

Montør
jens@dbslys.dk 
Tlf: 54 34 26 05

Brian Flinta

Montør
flinta@dbslys.dk
Tlf: 54 34 26 09

Richard Kjeldberg Nielsen

Servicechef
richard@dbslys.dk
Tlf: 54 34 26 00

Alex Dehn Kirk

Montør
alex@dbslys.dk 
Tlf: 54 34 26 03

Fredrik Pallisgaard Skovgaard

Montør
fredrik@dbslys.dk 
Tlf: 54 34 26 07

Frederik Felskov

Montør
f.felskov@dbslys.dk 
Tlf: 54 34 26 01

Rasmus Ottar Egebjerg Mortensen

Lærling
rasmus@dbslys.dk 
Tlf: 54 34 26 04

Nicolai Pedersen

Lærling
nicolai@dbslys.dk
Tlf: 54 34 26 08

Salgsafdelingen

John Skovgaard

Salgsdirektør-CSO
skovgaard@dbslys.dk
Tlf: 22 68 16 57

Leif Christian Glyager

Lysteknisk rådgiver område: Sjælland
leifg@dbslys.dk 
Tlf: 51 46 68 88

Martin Flemming Pedersen

Teknisk Konsulent
martinp@dbslys.dk
Tlf: 22 68 16 55

Tobias Ishøj Bauch

Belysningskonsulent område: Sjælland
tobias@dbslys.dk
Tlf: 54 55 70 90

Brian Pedersen

Salgschef område: Fyn og Midt- og Sønderjylland
brian@dbslys.dk
Tlf: 22 68 16 61

Lasse Relster

Belysningskonsulent område: Midt- og Nordjylland
lasse@dbslys.dk
Tlf: 22 68 16 51

Backoffice

Christina Daugaard

Chef for Backoffice
christina@dbslys.dk
Tlf: 43 27 10 74

Karin Brasby

Handelselev 
karin@dbslys.dk
Tlf: 43 27 10 65

Heidi Pedersen

Backoffice 
heidi@dbslys.dk
Tlf: 43 27 10 63

Sigurd Andreasen

Backoffice 
sigurd@dbslys.dk
Tlf: 43 27 10 76

Lager

Erik Vayrynen

Lagermedarbejder
lager@dbslys.dk
Tlf: 43 27 10 67

Per Christensen

Lagermedarbejder
pakkeri@dbslys.dk
Tlf: 43 27 10 68

Lad DBS lys hjælpe dig!

Hos DBS lys bygger vi et godt samarbejde på dialog, og du er garanteret at du aldrig står alene i processen med ubesvarede spørgsmål. Langt størstedelen af vores lysprojekter følger vores projektproces nøje.

Screening

Vi er eksperter i lys, og vi sender gerne en af vores dygtige konsulenter ud til dig. Processen hos DBS lys starter altid med en uforpligtende energiscreening, hvor vi tager et grundigt kig på jeres nuværende belysning.

Lysberegning

Efter screeningen, vil konsulenten videreformidle hvilke armaturer der skal bruges til den nye løsning, til vores lysberegner. Lysberegneren kan nu lave sin lysberegning. I lysberegningen bliver det fastsat hvor mange armaturer der skal placeres, og hvor de skal sidde, for at der kan opnås det korrekte antal lux og for at regelmæssigheden spiller. Endnu en ting vi er meget opmærksomme på er luminansspring - luminansspring er overgangen/forskellen mellem lys og mørke.

Energiberegning

Herefter laver konsulenten sin energiberegning, der opridser det eksisterende energiforbrug, samt den besparelse der kan opnås ved at udskifte belysningen.

Tilbud og præsentation

Nu er konsulenten klar til at lave et samlet tilbud, der både indeholder lysberegning, energiberegning, pris, besparelse, tilbagebetalingstid mm. Alt dette præsenteres for kunden, enten ved fysisk fremmøde eller via mail.

Godkendelse, montering og funktionskontrol

Godkendelsen ligger nu hos dig som kunde. Hvis tilbuddet lever op til forventningerne og materialet bliver godkendt, starter monteringen. Efter monteringen er afsluttet kommer vi ud og foretager en funktionskontrol, her tester vi om den nye belysning rent faktisk leverer det lysudbytte vi lover i tilbuddet.

Vælg den smarte løsning

Smart lys er efterhånden blevet uundgåeligt både i hjemmet og på arbejdspladser, og med rigtig god grund. Smart belysning er virkelig smart - det er en fleksibel løsning, det er energibesparende og det er en brugertilpasset løsning. What's not to like?

Sensorstyret lys

En del af den smarte løsning er ofte sensorer, det kan både være en tilstedeværelsessensor og en dagslysstyret sensor. Med tilstedeværelses sensoren slipper I for at have lyset stående tændt, i de timer hvor der ingen mennesker er. Det er nemlig sådan på mange arbejdspladser at man tænder alt lys på én knap, og så står det tændt hele dagen. Med dagslyssensor tilpasser lyset sig til det naturlige lys udenfor, det betyder altså at armaturet skruer ned for styrken når solen kommer frem - derved bruges der kun den energi der er behov for.

Trådløs styring

Har I behov for en brugertilpasset løsning, hvor jeres særlige behov og ønsker nemt kan opfyldes, er Casambi det rigtige valg. En Casambi løsning er trådløs og programmeres via app. Vi hjælper med at opsætte de ønskede scenarier og zoner, men de kan altid ændres løbende, hvis behovene skifter.

Mange armaturer kan også dæmpes og dermed skifte til forskellige kelvin grader. Dæmpbart lys kan være med til at skabe to helt forskellige stemninger. Mens et skarpt hvidt lys virker motiverende, kan et dæmpet varmt lys skabe ro og en hyggelig stemning. Disse to meget forskellige scenarier kan opnås med det samme armatur!

Lys med hold i

Vores vigtigste opgave er at skabe godt lys, der øger effektiviteten, og skaber nogle gode rammer om menneskerne der opholder sig i nærheden. Men det kan alle jo komme og sige, derfor er det vigtigt for os at understrege at alt hvad vi foretager os er dokumenterbart. De tilbud vi præsenterer er bakket op af valid data. Dataene er bl.a. lysberegninger, der fx. tydeliggøre at der er tiltrækkelig lys og at regelmæssigheden er overholdt. Dertil bruges energiberegningen til at dokumentere den nye løsnings energiforbrug, samt den besparelse der opnås ved at skifte. Ydermere vedlægges der datablade på de foreslåede armaturer, de kan bl.a. bruges til at se om UGR overholdes, samt hvor modstandsdygtig armaturet er overfor vand og slag.

Skab 100% møbleringsfrihed

Hvad siger du til at opnå 100% møbleringsfrihed? Lyder det for godt til at være sandt? Med de teknologier vi har i dag, er det intet problem. På det moderne kontor nytter det ikke noget at skrivebordene kun kan stå på én måde. Der er behov for at kunne være fleksible fx. i forhold til at opsætte flere eller færre arbejdsstationer.

Det stiller høje krav til belysningen, at skabe 100% møbleringsfrihed. Men det handler blot om at tage de rigtige valg. Løsningen er i mange tilfælde en zoneopdeling af lyset, hvor vi enten på et tryk på væggen eller via en app kan styre lyset i nogle forudindstillede zoner.

Det miljørigtige valg: LED

Vælg "grøn" belysning, vælg LED. LED er det miljørigtige valg, når det kommer til belysning. LED har lang levetid, højt lysudbytte, minimal lystab over årene - og vigtigst nedbringer både energiforbruget og elregningen. Besparelsen opnår du, ved at LED lyskilder leverer en stor lysmængde pr. watt, sammenlignet med bl.a. sparepærer.