Drivere og spoler
Bedstsælgende varer i Drivere og spoler

Drivere

Den driver der vælges til et armatur, har afgørende indflydelse på hvor fleksibel en løsning man får. Der skal derfor vælges driver i forhold til hvor store krav man har til sit lys. Her er det ofte relevant at have med i overvejelserne hvor lyset skal monteres, hvor ofte det bruges og om løsningen nemt skal kunne udvides med flere produkter.

Vi tilbyder fire forskellige driver løsninger.

On/off: En on/off driver kan, som ordet antyder, tænde og slukke for lyset – ikke andet. Det er den billigste og mest simple løsning. Armaturer med on/off driver tændes og slukkes på ét fælles tryk, som typisk er placeret lige indenfor døren. Løsningen er fortrådet.

1-10V: Vælges der en løsning med en 1-10V driver, kan løsningen en smule mere. Det er nemlig muligt at skrue op og ned for lysstyrken, dette foregår på en kontakt på væggen. Løsningen er fortrådet.

Dali: En Dali løsning åbner op for langt flere muligheder, end de to ovenstående løsninger. Det er nemlig muligt at programmere ”zoner”, lave specielle regler for grupperinger af armaturer, skifte farvetemperatur samt dæmpe armaturerne på en kontakt. En Dali løsning er altså det der betegnes som en intelligent løsning. Løsningen er fortrådet.

Casambi: Den mest fleksible løsning er med en Casambi driver. Casambi er en trådløs løsning, det betyder at armaturer og sensorer forbindes trådløst via Wi-Fi eller Bluetooth. En løsning med Casambi kan, ligesom Dali løsningen, opdeles i ”grupper” ligesom at der kan opsættes forskellige ”scener”, fx ”koncentration”, ”hygge”, ”eftermiddag” osv.

Det er desuden muligt at kontrollere hvert enkelt armatur trådløst via appen, ligesom det er muligt at styre en hel ”gruppe” ad gangen. En Casambi løsning kan altså både styres via appen på en smartphone eller tablet, eller på et tryk på væggen.