Tjek på lyset?

Udskift lyset - og øg glæden i det mørke halvår

Det er mørkt når du møder på arbejde, og det er mørkt når du kommer hjem igen. Det kan påvirke humøret, men med det rigtige lys, behøver det ikke have nogen betydning.

DBS lys står klar til at skabe de bedste omgivelser for dit personale og dig.

udendørslys pullert LED

Korrekt lys skaber øget sikkerhed

Hvornår har I sidst fået tjekket lyset på parkeringspladsen, langs gangstien, i cykelskuret eller ved indgangspartiet?

Godt og korrekt lys er med til at skabe tryghed. Vi kan orientere os, vi kan se modgående fodgængere og cyklister og vi kan se potentielle farer eller forhindringer.

Meget udendørslys findes i dag med dagslyssensor, det betyder at lyset automatisk tænder når det begynder at blive mørkt, og at styrken øges eller mindskes afhængigt af det naturlige lys.

udendørsbelysning på parkeringsplads

Korrekt lys er særligt vigtigt, på arbejdspladser med store parkerings- eller holdepladser, hvor der færdes mange lastbiler og biler hver dag. Faktisk er der nogle meget strenge lovkrav på området - ved du om I overholder dem?
Undgå farlige situationer ved ankomst og afgang - udskift lyset nu.

Vælg den rigtige type udendørsbelysning

Der findes et væld af forskellige typer udendørsbelysning. Placering og formål afgør hvad den bedste løsning er for dig.

Hos DBS lys finder du plafonder, pullerter, mastetoppe/mastehoveder og projektører. Alle typer udendørsbelysning findes med flere forskellige udtryk, så der med sikkerhed kan findes noget, der passer til jeres omgivelser og ønsker.

LED udendørslys mast og pullert