Referencer om udendørslys

Tjek på lyset?
I det mørke halvår er udendørslyset vigtigere end nogensinde...
Nyt udendørslys hos Domea Solrød
Udendørsbelysningen hos Domea trængte til en kærlig hånd...
Scania har fået ny udendørsbelysning
Nye lysmaster sikrer øget sikkerhed hos Scania Ishøj...

Udendørs belysning

Lys er noget vi sjældent tænker meget over, medmindre der ikke er lys nok – vi forventer bare at det er der og virker. Det er særligt den mørke halvdel af året at vi lægger mærke til udendørs belysningen.

Lys bruger vi til at skabe trygge miljøer. På udendørs belysningen har vi fokus på parker, stier, parkeringspladser og cykel- og skraldeskure. På disse områder færdes der mange mennesker, og ofte i længere tid ad gangen. Alt lys vi leverer bliver dokumenteret af vores lysberegninger, så kan du, uden bekymring, fokusere på det du er bedst til.

Lys skaber tryghed

Særligt om aftenen og tidligt om morgenen, har det stor betydning at udendørs belysningen virker. Vi arbejder med det vi kalder tryghedszoner. Tryghedszonerne bruger vi til at skabe et behageligt og trygt miljø for de forbipasserende. I forbindelse med udendørslys bruger vi det fx i og omkring cykelskure. Lyset skaber tryghed ved at nogle zoner altid er tændt, også når der ikke er personer i nærheden, på den måde kan du orientere dig inden du nærmer dig området.

Udendørs lyset sikrer samtidig at vi kan orientere os, se modgående fodgængere og cyklister, samt potentielle farer eller forhindringer.

Løsninger til glæde for alle

For DBS lys betyder det meget at vi skaber en løsning, som ikke kun vi er tilfredse med, men i særdeleshed også kunden. Vi bruger meget tid på at have en god dialog, for at klarlægge behov og ønsker, sådan mener vi den bedste løsning bliver til. Samtidig er det afgørende for det endelige resultat at omgivelsernes udtryk har været med i overvejelserne, for at skabe et resultat der passer med den øvrige æstetik.

Det har selvfølgelig høj prioritet at skabe så godt lys som muligt, men uden at det generer omgivelserne. Vi arbejder derfor med at skabe behagelige miljøer, uden urent lys. Vi er samtidig meget bevidste omkring retningsbestemt lys, for at undgå blændingsgener omkring bebyggelse. Det betyder, at det lys vi skaber omkring fx cykelstier aldrig må genere de omkringliggende huse eller lejlighedskomplekser, ved at lyse opad eller give voldsomt genskær.

En anderledes grøn løsning

Er du klar til at gå forrest mod en grønnere hverdag, er vores Shuffle lysstandere fra Schréder løsningen for dig. Shuffle lysstanderen strækker sig langt ud over belysning, dette ved at der kan integreres funktioner som EV-opladere, højttalere, CCTV-kameraer, Wi-Fi og samtaleanlæg. Den smarte løsning er ideel til virksomheder, kommuner, p-huse og øvrige parkeringspladser og -kældre.

I dag fås meget udendørs belysning også med sensor, det betyder at lyset selv tænder, når det begynder at blive mørkt, og at det tilpasser sig til det naturlige lys, ved at styrken øges når det bliver mørkt og dæmpes når det begynder at blive lyst. Denne funktion kaldes dagslysstyring.

Vælg den rigtige type udendørs belysning

Der findes et stort udvalg af forskellige typer udendørs lys. Placering og formål afgør hvad den bedste løsning er for jer. Hos DBS lys finder du et stort udvalg af pullerter, mastehoveder/mastetoppe og plafonder. De forskellige typer udendørs lys findes i flere farver og udtryk, så der med garanti kan findes noget der passer til jeres æstetiske udtryk og behov.

Er du i tvivl om noget?

Har du spørgsmål til noget, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 43 45 35 44 - vi sidder klar til det selvsamme.