nyt lys hos bin2bil lavet af DBS lys

Bin2Bils nye bilhus stråler!

Belysningen formgiver en regelmæssighed uden skygger og kontraster.

Kundens ønske om øget lysmængde i forhold til lovkrav er opfyldt og blændingsgrænserne stadig overholdt. Bin2Bil har fået et fantastisk bilhus, der ikke er til at overse.

Med udgangspunkt i udleveret designmanual fra bygherre og givne retningslinjer fra arbejdstilsynet er det lykkedes at forene design og lovkrav til glæde for arbejdsmiljøet. Selv på tværs af mærker og designmanualer har vi fået det hele til at gå op i en højere enhed, så belysningen ikke ser forskellig ud – og det er ikke blevet kedeligt, selvom der er regler!

 

“De forventninger vi havde til belysningsdelen er i den grad indfriet – så det har været et professionelt samarbejde fra start til slut.”
Kristian Haubjerg
Værkstedschef hos Bin2Bil

 

DBS lys har lavet nyt lys i bilhus

 

I tæt samarbejde med de enkelte medarbejdere, er belysningen tilrettet alle arbejdsområder, således at alle arbejdsopgaver kan løses trygt. Vi har benyttet markedets nyeste teknologier, og leveret en high tech løsning. Det betyder at lyset kan justeres i styrke, samt i zoner, således at medarbejderen selv kan tilpasse lyset efter behov. Belysningsstyrken kan altså justeres i nogle områder, mens det står uberørt andre steder.

“Der skal være det rigtige lys, til det rigtige arbejde, og det skal dokumenteres efterfølgende – så det er en stor og vigtig del af samarbejdet at det kan dokumenteres”
Kristian Haubjerg
Værkstedschef hos Bin2Bil

 

belysning i bilhus af DBS lys

 

Har du et bilhus der trænger til en kærlig hånd? Vi er altid lige indenfor rækkevidde. Skal vi komme og kigge på din nuværende belysning og snakke lidt om jeres muligheder, gør vi også gerne det. Vi kan kontaktes her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *