Referencer fra industrien

Nyt lys over buffeten hos Hotel Opus
Du står i hotellets overdådige buffet, men har svært ved at orientere dig...
Bin2Bils nye bilhus stråler
Kundens ønske om øget lysmængde i forhold til lovkrav er opfyldt...
Scania med komplet ny belysning
Hos Scania i Ishøj har lyset aldrig spillet mere end det gør nu...
Få styr på tilbehøret til køreturen
Det rigtige grej til køreturen gør bare det hele lidt sjovere...

Lys i industrien

Industrien omfatter mange sektorer, der alle har forskellige behov, når det kommer til belysning. Ofte er der store lokaler, lagerhaller, tung teknik og en form for produktion. Derudover arbejdes der måske både dag og nat og med varierende arbejdsopgaver i samme rum. Det stiller store krav til belysningen.

Sensorstyret lys og tryghedszoner

Lyset er med til at skabe tryghed for de medarbejdere, der arbejder på lageret eller i andre lokaler, der er store – og tit uden dagslys. Vi arbejder med det, vi kalder tryghedszoner, hvor vi skaber lysområder, der skaber tryghed for de medarbejdere der arbejder i de sene eller meget tidlige timer. Tryghedszonerne skal være med til at skabe øget trivsel og tryghed i meget store lokaler, der primært oplyses af sensorstyret lys. Sensorstyret lys er en god løsning til de lokaler, hvor behovet for lys ikke er konstant.

En bedre hverdag, en bedre produktion

En korrekt belysning giver de bedste arbejdsforhold for jeres medarbejdere, mens forkert belysning kan ende ud i arbejdsskader. Stroboskop lys der giver en illusion af at tingene foregår i slowmotion, er en af de farlige måder lyset kan være forkert, det kan nemlig betyde at medarbejderen ikke kan se sine egne bevægelser eller maskiners bevægelser i real tid. Den rigtige analyse og beregning af lys giver færre fejl i produktionen og mindsker risikoen for skader.

Spar penge med det rigtige lys

Vi analyserer altid den enkelte opgave, så vi finder den belysningsløsning, der passer til lige netop jeres virksomhed.

Vi er jeres garanti for at alle gældende lovkrav ift. belysning overholdes. Derudover giver en korrekt belysning altid en økonomisk besparelse på sigt.