Referencer fra sporten

Lad der blive lys over vand
Jyllinge svømmehal har fået sprit nyt lys, resultatet er ikke til at tage fejl af...
Værløsehallerne er igen klar til kamp
En omfattende udskiftning af lyset er nået vejs ende...
Skab de ultimative rammer om sporten
Du ved helt sikkert hvor stor betydning lyset har for en fodboldkamp...

Sportsbelysning 

Projektørlysene tændes. Kampen er klar til at gå i gang. Og man fristes til at tilføje: Ingen sport uden lys. For lyset er altafgørende for afholdelsen af sportsaktiviteter og -begivenheder. Uanset om det gælder idrætshaller, tennisbaner, ride huse, svømmehaller eller noget helt andet.

De bedste arbejdsforhold til spillerne

Lyset skal give spillerne de bedste betingelser at træne og spille i. Skal der f.eks. installeres lys i en hal, der bruges til bl.a. badminton, er det vigtigt at lyset installeres, så spillerne undgår blænding, når de kigger op for at nå de høje bolde.

Det rette lys til omgivelserne

Er vi udendørs eller indendørs? Måske i en svømmehal? Det omkringliggende miljø er en vigtig faktor, når der skal laves lys. I en svømmehal skal lyset f.eks. tilpasses, så man undgår refleksioner i vandet, som kan genere både svømmere og publikum. Skal der filmes TV-optagelser, er der nogle særlige krav der skal overholdes, skal der sågar optages i slowmotion, er der yderligere krav til belysningen - men den del tager vi os af.

Hvad kan vi hjælpe jer med?

Hvad er jeres ambitioner og drømme? En af de vigtigste faktorer for at den nye belysning bliver en succes, er at forarbejdet er i orden. Vi bruger derfor meget tid på at høre om jeres ambitioner, drømme og planer for fremtiden. Vi laver fleksible løsninger, så lyset bliver den bedste medspiller i jeres planer, og nemt kan arbejdes videre på. Har i drømme om at afholde konkurrencer eller stævner i fremtiden, tilpasser vi f.eks. løsningen til det.

Vi er samtidig jeres garanti for at alle gældende lovkrav ift. belysning overholdes. Derudover giver en korrekt belysning altid både en økonomisk- og en strømbesparelse på sigt.