Referencer om lys i det offentlige

Kun det bedste til børnene
Margretheskolen har fået udskiftet lyset i klasselokalerne...
LED løsning på Frederiksberg Rådhus
Festsalen og de øvrige lokaler er klar med ny miljøvenlig belysning...
Københavns Universitet Amager (KUA)
En spændende udfordring går vi ikke i vejen for hos DBS lys...

Belysning i det offentlige

Belysning i offentligheden, hvad dækker det egentlig? Jo, det dækker meget bredt, faktisk alt fra skoler, hospitaler, rådhuse, museer, hospitaler og kirker – alle de steder hvor folk færdes offentligt. Og hvad har alle de steder til fælles tænker du? Ikke ret meget, når det kommer til belysning.

Derfor er det vigtigt for os at fremhæve hvor meget fokus vi har på at lave individuelle løsninger, der er tilpasset jeres behov og ønsker. Hos DBS lys er en god dialog vores vigtigste værktøj til et godt resultat.

Respekt for æstetik

Når vi hos DBS lys beregner og designer vores løsninger, gør vi det med stor respekt for de opgaver som vi deltager i. Vi følger den tanke der ligger bag bygningens design, når vi renoverer til LED lys. Vi gør samtidig vores bedste for at bevare den charme og stemning som bebyggelsen har. Det ses der et perfekt eksempel på nedenfor, hvor vi har brugt de store og elegante Ring armaturer, til at give kirken et moderne løft, uden at ødelægge den eksisterende stemning og rustikke udtryk. Ønsker du at bevare en smuk, værdifuld lysekroner eller lignende, kan vi bevare ”rammen” om lyset, men forbedre kraften af det.

Forståelse for design

Har du derimod en nybygget, strømlinet bygning, følger vi som rådgiver den tanke der ligger bag. Vi har stor forståelse for design, og formår at tilpasse løsningen, således at belysningen er med til at løfte bygningens æstetik. Vi benytter os ofte af LED lys, særligt når vi skal skabe et moderne udtryk.

En god udfordring

Har du en helt særlig opgave til os, noget hvor vi skal tænke ud af boksen? Vi elsker udfordringer, hvor vi med respekt for bygningens design, kringlede lofter eller kreative tanker skal skabe en løsning der sækker lige netop jeres behov. Vi bruger ofte lyset til at skabe det miljø man gerne vil have frem. Skal lyset fx skabe tryghed, en hyggelig stemning, en rolig stemning, eller fremhæve noget særligt. Forskelligt lys skaber forskellige resultater.

Erfaring er vores stærkeste kort

Når vi laver lys i det offentlige rum, bliver love og regler altid overholdt. Da området dækker så bredt, er kravene til belysning meget forskellige. Med vores erfaring, leverer vi altid et resultat der overholder reglerne, men ofte kan vi levere et resultat der er endnu bedre end hvad reglerne foreskriver, da vi fra andre brancher har hårdere krav til belysningen, som vi kan inddrage i andre sammenhænge.