Komplet renovering af lyset hos Scania

Hvad kan vi nå på to måneder?

Hos Scania Ishøj har vi nået meget, vi er nu klar til at dele resultatet.

Vi har nemlig færdiggjort sidste etape i et godt og langvarigt samarbejde med Scania på landsplan. Sidste etape foregik hos Scania Ishøj.

Processen startede, som altid, med en energiscreening, efterfulgt af en energiberegning og en lysberegning. Efter accepteret tilbud kunne vi påbegynde montering og installation.

Udskiftningen af lyset i Ishøj omfatter både mødelokaler, kontorer, gange, velkomst området, toiletter, udendørs, synshaller med mere.

 

På billederne herunder ses Scanias indskrivningsområde, som alle besøgende skal ind forbi. 
Den nye belysning sikrer gode arbejdsforhold for de ansatte, og skaber samtidig et mere lyst og indbydende velkomstområde for de besøgende.

lys i reception / indskrivning hos Scania Ishøj


Forbedret OG miljøvenlig belysning

Ikke nok med at belysningen er blevet markant bedre, så er lyset også blevet hvidere, energiforbruget er nedbragt markant, og LED, som vi har udskiftet til, har en enorm lang levetid.

WIN, WIN, WIN!

Så er du nogensinde i tvivl om hvilken type lys du skal vælge, er LED svaret.

Foruden den nye belysning indendørs, har vi bl.a. også udskiftet lyset ude på den store parkeringsplads, hvor der hver dag færdes mange lastbiler, busser og personer.

Godt og korrekt lys er med til at øge sikkerheden markant, og kan dermed være medvirkende årsag til at undgå ulykker og påkørsler.

udendørslys på mast hos Scania Ishøj

Komplet lysrenovering

Står du med en kommende lysrenovering foran dig, kan vi med garanti hjælpe. Der er ikke det, indenfor belysning, vi ikke kan hjælpe med. Vi tillader os faktisk at kalde os eksperter i lys.

Hos Scania har vi på landsplan lavet lyset på deres kontorer, mødelokaler, på værkstederne, i synshallerne, i køkkenerne, på gangarealerne, i omklædningsrummene, i trappeopgangene, udendørs på parkeringspladser, samt langs portene til værkstederne. Et godt eksempel på at vi kan hjælpe med det hele!

nyt LED lys på lager gang

Nyt lys på rekordtid

Udskiftningen af lyset er lavet i de tidlige morgentimer og sent på eftermiddagen, for at genere så få som muligt. Det er nemlig vigtigt for os at udskiftningen foregår hurtigt og smertefrit. Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så tøv ikke med at kontakte os.