Bin2Bils nye bilhus stråler!

Belysningen formgiver en regelmæssighed uden skygger og kontraster.

Kundens ønske om øget lysmængde i forhold til lovkrav er opfyldt og blændingsgrænserne stadig overholdt. Bin2Bil har fået et fantastisk bilhus, der ikke er til at overse.

Med udgangspunkt i udleveret designmanual fra bygherre og givne retningslinjer fra arbejdstilsynet er det lykkedes at forene design og lovkrav til glæde for arbejdsmiljøet. Selv på tværs af mærker og designmanualer har vi fået det hele til at gå op i en højere enhed, så belysningen ikke ser forskellig ud – og det er ikke blevet kedeligt, selvom der er regler!


"De forventninger vi havde til belysningsdelen er i den grad indfriet - så det har været et professionelt samarbejde fra start til slut"

- Kristian Haubjerg, Værkstedschef hos Bin2Bil

nyt lys hos bin2bil bilhus

I tæt samarbejde med de enkelte medarbejdere, er belysningen tilrettet alle arbejdsområder, således at alle arbejdsopgaver kan løses trygt. Vi har benyttet markedets nyeste teknologier, og leveret en high tech løsning. Det betyder at lyset kan justeres i styrke, samt i zoner, således at medarbejderen selv kan tilpasse lyset efter behov. Belysningsstyrken kan altså justeres i nogle områder, mens det står uberørt andre steder.


"Der skal være det rigtige lys, til det rigtige arbejde, og det skal dokumenteres efterfølgende - så det er en stor og vigtig del af samarbejdet at det kan dokumenteres"

- Kristian Haubjerg, Værkstedschef hos Bin2Bil

nyt lys på bilværksted

Har du et bilhus der trænger til en kærlig hånd, eller måske noget nybyg der snart skal se dagens lys? Vi er altid lige indenfor rækkevidde. Skal vi komme og kigge på din nuværende belysning og snakke lidt om jeres muligheder, gør vi også gerne det. Kontakt os i dag.

 

I videoen nedenfor kan du høre Bin2Bils værkstedschef fortælle om samarbejdet med DBS lys.