Ny funklende Wunderwear

"Vi er super glade for det - og Lotte har bare ramt spot on med det hele - super service og gode løsninger"

Det er ordene fra Anne-Mette, der er indehaver af Wunderwear i Fredericia.

Den spritnye undertøjsbutik har fået nyt lys, der sammen med butikkens nye inventar, skaber de bedste rammer om varen.

skinnespots i butik LED butiksbelysning

Kæmpe tilfredshed

"Vi er så ovenud tilfredse med det, og kunderne synes at de hyggelamper vi har fået sat op er vildt flotte"

- Anne-Mette, indehaver

Ikke nok med at personalet i Wunderwear er tilfredse med deres nye belysning, så har butikkens kunder også haft positive kommentarer om det nye lys. Her er både 60x60 panelerne i prøverummene og de fine dekorative (og meget unikke mundblæste) pærer blevet bemærket.

dekorativ belysning i butik i prøverum

Et pragteksemplar

"Vi synes det er så fedt at arbejde i, det er meget behageligt lys - selvom det er stærkt lys, så virker det blidt"

- Anne-Mette, indehaver

Den nye butiksbelysning består af flere forskellige lyskilder og armaturer. De skaber sammen det lys og den stemning der er behov for, i de forskellige dele af butikken.

Ikke nok med at ekspedienterne der arbejder i butikken til hverdag er glade for det nye lys, så er den flotte butik også blevet bemærket at Wunderwears kædechef og stifter. De har begge været forbi og rost den nye belysning, med kommentaren ”sådan måtte flere af vores butikker gerne se ud”.

hygge belysning i butik

Forskellige situationer kræver forskellige løsninger

Den nye butiksbelysning består primært af skinnespots, spotsne leverer ikke kun en god og præcis belysning. De sørger også for at butikken opnår møbleringsfrihed. Det betyder at butikkens personale uden bekymring kan rykke rundt på reoler, udstillingsborde og dekorationer. Lyset kan nemlig drejes og tilpasses den aktuelle møblering.

I hvert prøverum er der opsat et 60x60 panel, det sørger for at kunderne kan se alle detaljer og farver på produkterne. Butikkens personale omtaler selv armaturerne som deres ”ovenlysvinduer”, fordi de bidrager med et fantastisk lys til hele butikken.

Andre steder i butikken er der opsat LED bånd, der fungerer som dekorative elementer. De skaber elegante og moderne omgivelser omkring produkterne.

Sidst men bestemt ikke mindst er der opsat dekorative pærer i butikken og i prøverummene. De fine pærer med det varme lys, bidrager med en mere hyggelig stemning, end det ellers kolde lys som armaturerne og spotsne har.

LED bånd i butik dekorativ belysning

Gadens flotteste butik

På trods af at butikken endnu ikke har fået monteret lys på facaden, stråler Wunderwear mere end gadens øvrige butikker. Butikken er oplyst hele vejen igennem lokalet, og dekorationerne i vinduerne står klart og tydeligt.

Lad os slutte af på følgende citat, som vi da ikke kan andet end at blive glade af:

"Vi har kun ros til overs - jeg tror ikke der er noget dårligt at sige."

- Anne-Mette, indehaver

belysning i butik set udefra

Har du en spændende opgave til os? Ring til en konsulent i nærheden af dig, og aftal et møde. Vi kommer altid gerne forbi og kigger på jeres nuværende lys, ganske gratis og uforpligtende.

Vi er vant til at lave lys til butik, og har mange forskellige typer butikker i bagagen.