Energioptimering

  Vil du være med til at redde isbjørnen? Med på rejsen mod en grønnere hverdag? Interessen og viljen til at gøre noget særligt for miljøet vokser stødt. DBS lys bidrager på lysfronten.

  Vælg LED lys

  Traditionelle lyskilder er en stor synder, når det kommer til energiforbrug. Tag handling nu, inden det er for sent, og udskift dine lyskilder til LED. LED er fremtiden indenfor lys, og med god grund. LED lyskilder er ekstremt miljøvenlige, de indeholder ingen skadelige stoffer, har lang levetid. Derudover vil du opleve fuldt lysudbytte med det samme, god farvegengivelse og minimal lystab. Med LED lys vil du opleve besparelser på energiforbruget og elregningen, samtidig med at belysningen forbedres.

  Korrekt belysning skaber et rart miljø, og giver de ansatte de bedste forudsætninger for at udføre deres arbejde under ordentlige forhold.

  Herunder har vi samlet nogle af de mange fordele, der er ved at vælge LED lys:

  • Stort lysudbytte med det samme
  • Bedre farvegengivelse
  • Stor lysmængde pr. watt
  • Ingen lystab
  • Nedbringer energiforbruget
  • Besparelser på elregningen

  Rigtigt lys handler ikke kun om lyskilden

  Er jeres lys det rigtige? Er det placeret mest optimalt? Er det kun tændt når der er brug for det?

  Hvis du svarer "nej", til bare ét af de spørgsmål, er der potentiale for jeres belysning.

  Det har nemlig stor betydning hvilke lyskilder man vælger, om lyset har en lav nok blænding, hvilken højde armaturerne er monteret, om der opstår luminans pletter (mørke pletter) på gulvet, grundet for få armaturer eller for lang afstand mellem armaturerne. Og til sidst, husker i at slukke lyset, hver gang? Der er sjældent brug for konstant lys i mødelokaler, kantinen, mellemgange og depotrum, i disse lokaler er det en god idé at have bevægelsessensor på.

  Belysningen tilpasser sig omgivelserne

  Smart lysstyring er et begreb i vækst, og med god grund, for det er smart. Med en trådløs løsning kan lyset styres i styrke og i zoner via enten Wi-Fi eller Bluetooth. Når lyset er sat op, kan det via en app, tændes, slukkes og dæmpes i zoner, man kan altså frit vælge hvor og hvor meget lys man ønsker.

  Trådløs lysstyring er relevant for alle - store som små virksomheder. Se det som en investering, mere end en udgift. En ny lysløsning kan i mange tilfælde tjene sig selv hjem på få år, idet energiforbruget er betydeligt lavere.

  En stor del af energioptimeringen er også at benytte sig af sensorer, både bevægelsessensorer (PIR) og dagslyssensorer. Mens bevægelsessensorer sikrer at lyset kun er tændt, når der er behov for det. Sikrer dagslyssensorer at lyset hverken er for skarpt eller for svagt, i forhold til det naturlige lys, der kommer ind af vinduerne.

  Sensorer kan altså være en vigtig faktor i en lysrenovering.

  Du er aldrig alene i processen 

  Du kommer aldrig til at stå på egne ben, når du, sammen med os, skal have foretaget en renovering af lyset. Vi lægger stor vægt på et tæt samarbejde, hvor en af de vigtigste faktorer er dialog.

  Første skridt mod en ny funklende belysning, er en gratis energiscreening, som en af vores dygtige belysningskonsulenter kommer ud og foretager.

  Efter vi har kigget på jeres nuværende belysning, vil konsulenten foretage en energiberegning og vores lysberegner laver en lysberegning, så dokumentationen er i orden.

  Du vil få tilsendt et samlet tilbud, med fuld dokumentation samt datablade på de valgte armaturer.

  Når du har godkendt det præsenterede tilbud, starter monteringen.

  Efter monteringen udfører vi en funktionskontrol, samt en drift- og vedligeholdelsesplan, for at sikre os at lyset virker efter hensigten og bliver vedligeholdt korrekt.

  Har du spørgsmål undervejs i processen, er vi altid tilgængelige, og du bliver aldrig overladt til dig selv.

  Der er mange fordele forbundet med at nedbringe sit energiforbrug. Den helt åbenlyse grund er naturligvis for at minimere sit klimaaftryk. Derudover vil du opleve at din energiregning falder. En grønnere virksomhedsprofil får du også ud af at skifte til en mere energirigtig belysning.

  NU er det din tur!

  Nu er vi nået dertil hvor du skal gøre op med dig selv, om du er klar til at lave investeringen og gå sammen med os, mod en grønnere verden, med godt og miljørigtigt lys og mindst mulig energiforbrug.

  Vi står altid til rådighed med professionel rådgivning - ring til os på 43 45 35 44 eller skriv en mail til dbs@dbslys.dk