LED pærer

LED pærer

Har du fået skiftet til LED lys endnu? LED belysning er fremtiden indenfor lys, med LED pærer vil du opleve store besparelser på både elregningen og energiforbruget, idet de leverer en stor lysmængde pr. watt, sammenlignet med bl.a. sparepærer. LED pærer er ekstremt miljøvenlige, og uden skadelige stoffer, som kviksølv, du fx. finder i sparepærer og lysstofrør. Lyskilden har super lang levetid, og skiftet er ikke engang dyrt. Med LED belysning vil du opleve fuldt lysudbytte med det samme, samt en bedre farvegengivelse end sparepærer. Selv i ekstremt lave temperaturer, fx. ved brug udendørs, vil du ikke opleve lystab.

Stort udvalg af LED belysning

Hos DBS lys har vi et stort udvalg af kvalitets LED pærer og LED belysning. Er det fx LED bånd, LED spots, LED pærer eller LED smart belysning du søger? Du finder det hele hos os. De fleste LED pærer i vores sortiment har 2700 kelvin, hvilket giver en behagelig varmhvid farve. Ønsker du et hvidere og koldere lys finder du også LED lyskilder op til 6500 kelvin i vores sortiment.

Vi har et stort udvalg af Philips LED pærer, men kan også tilbyde OSRAM og Danlamp LED belysning. Lyskildernes stilart er også meget varierende, vi tilbyder alt fra smart belysning med Philips HUE, LED stifter, LED pærer, LED rør samt farvede og dekorative LED pærer.

Hvad søger du?

Vores LED pærer fås med flere forskellige sokler, der findes altså helt sikkert en der passer til dit armatur eller lampe. Vi har opdelt webshoppens sortiment i flere kategorier, for at gøre det mere overskueligt for dig. Er du i tvivl om hvad du skal vælge, kan vi altid kontaktes, så tager vi en snak om hvordan vi finder den bedste løsning til dig.

At udskifte jeres nuværende belysning til LED lys, er let "tjente" penge. I momentet er det en udgift, men se det som en investering. En investering der ofte tjener sig selv hjem på få år.

Fordele ved LED lys:

  • Stort lysudbytte med det samme
  • Bedre farvegengivelse
  • Stor lysmængde pr. watt
  • Ingen lystab
  • Nedbringer energiforbruget
  • Besparelser på elregningen

En spændende udvikling

Mange har allerede udskiftet deres pærer til LED, har du ikke gjort det endnu, er det på tide. LED lys er fremtiden, og området er i rivende udvikling - vi holder naturligvis nøje øje med nye spændende produkter, og opdaterer webshoppen jævnligt, så du altid kan finde de nyeste produkter hos DBS lys.