Stikkontakt IP44 GoSmart Wi-Fi og Bluetooth
Varenummer: 100183
Normal salgspris DKK 109,00
DKK 98,00 / Stk
DKK 122,50 inkl. moms
 •  
Wi-Fi Stikkontakt med Watt måler er IP44, timerfunktion, sol op- og nedhang funktion og meget mere.


Mere information

 • Elektriske apparater under perfekt kontrol
  Spekulerer du på, hvordan du kan gøre din have eller terrasse endnu mere behagelig og behagelig at tilbringe tid udendørs? Derfor vil du være interesseret i vores IP-3006S smarte udendørs stikkontakt, som giver dig tilsyn med dit hjem og din ejendom fra hvor som helst i verden. Bare download den enkle og intuitive GoSmart mobilapp, og du har fuld kontrol over stikket direkte på din telefon. Har du glemt at slukke udendørslyset? Intet problem. Med vores smarte stikkontakt får du det ordnet på ingen tid. Du kan blot tænde og slukke for tilsluttede enheder, uanset hvor du er. En stor fordel ved stikket er evnen til at overvåge det samlede El-forbrug af tilsluttede elektriske enheder. 

  IP-3006S smart socket er udstyret med en praktisk timer, der giver dig mulighed for at planlægge automatisk tænding og slukning af de enheder, der er tilsluttet stikkontakten. Funktionen Forsinket slukning er en halvautomatisk indstilling, der gør det muligt for stikkontakten at slukke efter en forudindstillet tid

  Selv når stikkontakten er manuelt tændt, kan stikkontakten automatisk tænde eller slukke i henhold til solnedgang eller solopgang.

 • Pakning 1
  Producent Emos
  EAN 8592920122495