Optislk Røgalarm GoSmart serien
Varenummer: 100187
Normal salgspris DKK 199,00
DKK 179,00 / Stk
DKK 223,75 inkl. moms
 •  
Optislk Røgalarm i GoSmart serien. Skab dit eget smarte hjem med GoSmart produkter


Mere information

Bedstsælgende varer i Røg-, Tyveri-, Vandalarmer mm.
 • Høj og pålidelig advarsel om fare
  Vores smarte røgalarm er udstyret med ikke kun optiske, men også hørbare alarmer for at sikre maksimal opmærksomhed i tilfælde af fare. Et højt 85 dB alarmsignal vil straks advare dig om mulig fare. Dette hørbare signal er højt nok til hurtigt at advare alle beboere i hjemmet og give dem mulighed for hurtigt at evakuere.

   

  Vil du have kontrol over din sikkerhed i hjemmet, selv når du er væk? Med vores smarte røgalarm kan du få et overblik over dit hjem fra hvor som helst i verden. Du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt alt er okay derhjemme, mens du er væk. Dette produkt er den perfekte ledsager til ethvert moderne og sikkert hjem, der øjeblikkeligt giver dig besked om tidlig røgdetektering via advarsler direkte til din mobile enhed eller tablet.

  Hvis detektoren registrerer, at en brand starter, kan den automatisk aktivere andre sikkerhedsfunktioner i dit hjem. For eksempel kan den trække persiennerne for, åbne garageporten eller vinduerne og oplyse flugtvejen for at give dig mest tid og mulighed for at flygte sikkert. Og hvis du foretrækker manuel betjening, skal du blot trykke på en knap på din telefon eller tablet for at aktivere den sikkerhedsscene, du vælger.

  Læg din sikkerhed i hjemmet i hænderne på vores smarte røgalarm med minimalistisk design og praktisk batteristrøm. Nyd et roligere liv og pålidelig beskyttelse af dit hjem.

 • Producent Emos
  EAN 8592920122143
 • 100187.pdf 756.00 Kb