Skab de ultimative rammer om sporten

Ingen kamp uden lys

Stemningen er god, humøret er højt, drikkevarerne er kolde, hjemmeholdet skal spille - LYSET TÆNDER, klar til kampstart...

Om du spiller selv, eller er ansvarlig for alle andres sikkerhed på banen eller tribunerne, så ved du hvor vigtig den korrekte belysning er, både for spillere og publikum.

lys på stadion

I får en skræddersyet løsning

Vi er eksperter i at renovere eksisterende anlæg, hvor nuværende armaturer, master eller blot det eksisterende udtryk bevares. Er du interesseret i at udskifte det hele, for at opnå et mere moderne udtryk, kan vi naturligvis også hjælpe med det.

Har i nogle specielle krav eller ønsker til udtrykket eller belysningen, kan vi lave stadion lys der er designet specielt til jer.

Vi har valgt for jer

Vi har taget det miljørigtige valg for jer, idet vi til vores projekter kun benytter LED armaturer og lyskilder. Der er mange fordele forbundet med at vælge LED, ved LED lys opnår du fuldt lysudbytte med det samme, god farvegengivelse, stor lysmængde pr. watt, besparelser på elregningen samt et nedbragt energiforbrug.

nyt LED lys i svømmehal     nyt LED lys i svømmehal

360° sportsbelysning

Sportsbelysning er et bredt begreb og dækker mange sportsgrene, vi kan bl.a. hjælpe med lys på:

  • Stadions
  • Sportshaller
  • Skolernes gymnastiksale
  • Fodboldbaner
  • Ridebaner/Ridehaller
  • Svømmehaller
  • Tennisbaner
  • Bokseklubber
  • OG din helt særlige opgave

Ingen arena er for stor, og ingen arena er for lille.

LED armatur til billard klub

Referencecase: Værløsehallerne

Vil du læse mere om sportsbelysning, kan du på dette link læse om vores projekt i Værløsehallerne. Her er der gennemført en komplet renovering af belysningen i tennishallen og håndboldhallen samt alle de øvrige rum.

Projektet består af flere forskellige løsninger, der sammen skaber netop det resultat Værløsehallerne efterspurgte.

Noget lys er trådløst programmeret med Casambi, noget er dæmpbart, noget er med sensor, noget kan blot tænde og slukke. Forskellige situationer, kræver forskelligt lys.

LED lys i badmintonhal

Er det på tide at få udskiftet belysningen i den sportshal hvor du spiller, så tøv ikke med at kontakte os, eller at henvise den halansvarlige til os.

Casen omhandlende Værløsehallerne giver et godt indblik i hvor komplekst et område sportsbelysning er. Samtidig viser løsningen at ingen opgave er for stor for DBS lys.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe på tlf. 43 45 35 44 eller at skrive en mail på dbs@dbslys.dk.