Trådløs lysstyring?

Løsning til alle områder

Trådløs lysstyring kan indbygges i de fleste typer armaturer, der findes en løsning til alle områder – kontorer, klasselokaler, gangarealer, idrætshaller, industri m.m.

DBS lys anvender bl.a. Casambi som er et åbent styringssystem der laver et trådløst mesh-netværk over Bluetooth. Dette anvendes af alle førende belysningsproducenter, og er perfekt til store lokationer med mange lokaler og skiftende behov. Foruden Casambi har vi også et udvalg af Philips Hue produkter, der dog egner sig bedre til privaten. Her findes et større udvalg af Philips Hue.

Simpel brugerstyring

Alle Casambi produkterne kan styres/programmeres via Bluetooth 4.0 smartphones eller tablets. Du kan få trådløse vægtryk som Enocean eller Casambi Xpress, dette giver den enkelte bruger mulighed for alm. lysstyring via modul på væggen - tænd/sluk, dæmp, RGBW farver, Kelvin temperatur, oprette scener, zoner, styre lyset via sol op/sol ned m.m. Hos Bin2Bil i Slagelse har vi lavet et fantastisk bilhus, med mulighed for brugerstyring, både i styrke og i zoner.

Fleksibelt og nemt

Til at kontrollere dit Casambi system, har Casambi udviklet sin egen app, den bruges både til at opsætte systemet samt til at styre lyset i dagligdagen. App'en fungerer på telefonen (både Android og iPhone), tablet og endda smartwatches. Foruden app'en kan lyset naturligvis styres på traditionelle vægafbrydere, tryk, Casambis egne controllere og flere andre muligheder.

Større energibesparelser

Ved at tilføje bevægelses- og dagslyssensorer i rummet kan der opnås endnu større energibesparelser (se demonstration i videoen nedenfor). Ved brug af bevægelsessensorer forlænges lyskildens levetid desuden, da lyset kun tænder, når der er personer i nærheden. Skulle i glemme at slukke lyset efter fyraften, og der i rummet ikke sidder sensorer, kan der sættes timer på lyset, så det automatisk slukkes på et bestemt klokkeslæt, det er endnu en måde at bidrage til at nedbringe energiforbruget.

Ved dagslysstyring vil energibesparelsen være op til 70%.

Lavere installationsomkostninger

Trådløs kommunikation betyder ingen ekstra ledningsføring, meget lave installationsomkostninger og mindst mulig forstyrrelse af dagligdagen. Perfekt til forbedring af lyset i eksisterende bygninger.

Ingen ekstra omkostninger

Ved anvendelse af trådløs lysstyring opstår der ikke uforudsete problemer under installationsarbejdet, som kan give ekstra omkostninger.