Dekorative pærer

Dekorative pærer

Dekorative pærer dækker over mange forskellige typer pærer. I vores sortiment finder du alt fra farvede pærer til glødepærer og LED pærer. Find fx. blå, røde, grønne og gule pærer. Eller kast dig ud i en flot sølv eller guld pære.

En stor del af vores glødepærer er fra Danlamp. Netop glødepærer er Danlamps specialitet, og de er faktisk den eneste glødepære-producent tilbage i Danmark - vi er stolte af at være forhandler af deres produkter.

Udvalget af glødepærer spænder bredt fra kirkekerter, flammekerter, fine globepærer med zig-zag, sølv og guld globepærer, samt en dekorativ topforspejlet pære sølv.

Vælg altid LED

LED pærerne er det der fylder mest i sortimentet, og med god grund. LED lys er fremtiden indenfor belysning! Har du endnu ikke udskiftet dine lysstofrør eller sparepærer er det på tide.

Der er mange fordele ved LED, nogle af dem vil vi nævne herunder:

  • LED har super lang levetid
  • Fuldt lysudbytte med de samme
  • Ingen chance for lystab
  • Besparelser på elregningen og energiforbruget
  • LED er ekstremt miljøvenlig belysning
  • Virkelig god farvegengivelse

Nu hvor det er tydeligt hvor mange fordele der er ved LED, skal det handle om vores udvalg af dekorative LED pærer.

LEDs mange ansigter

Sortimentet indeholder et stort udvalg af globe pærer med spiral og zig-zag, kerter herunder kirkekerter og krystalkerter, LED rørpærer, LED magic 3D pærer med stjerneffekt. Du finder også flotte sølv og guld pærer samt farvede pærer i rød, gul, grøn og blå.

Er du ude efter noget mere specielt kan vi også klare pærer med topforspejlet krone i sølv, mat hvide pærer og pærer med et smoked udtryk.

Brug lys i indretningen

Mange tænker ikke over hvor meget lyset betyder for vores hverdag, er det der ikke opdager vi det, men ellers fylder det ikke meget. Brug dekorative pærer til at skabe et hyggeligt miljø omkring dig. Dekorativ eller hygge belysning kan bidrage til at skabe en bestemt stemning, eller understøtte din butiks produkter eller øvrige indretning.

Er du klar til at supplere den almene belysning med noget dekorativt lys, er du velkommen til at kontakte os, vi hjælper gerne med at guide dig i den rigtige retning, i forhold til netop jeres behov.

Danlamp

De flotte pærer fra Danlamp er indbegrebet af hygge og stemning. Dekorativ belysning eller hygge belysning har de senere år fået meget mere opmærksomhed – med god grund. Hygge belysning kan bidrage til at skabe hygge, som ordet antyder. Flotte, dekorative pærer fra Danlamp skaber følelser, stemning og miljø. Det giver lokalet et varmt og blødt udtryk, idet den dekorative belysning ofte er varmere end den almene belysning. Står du med et ønske om at supplere den almene belysning, med noget hygge belysning, så kontakt os.

DBS lys forhandler et stort udvalg af de flotte dekorative Danlamp pærer. Det spænder bredt fra flammekerter, kirkekerter, store globepærer, farvede pærer, LED pærer mm.

Historien bag pærerne

Siden virksomhedens start i 1931, har fokus været på design og godt håndværk. I dag leverer Danlamp deres flotte pærer verden over. Danlamp er kendt for at være en af de eneste glødepære producenter tilbage i Europa, og den eneste i Danmark. Vi hos DBS lys er stolte af at forhandle de flotte dekorative pærer.

Dekorative pærer – en del af indretningen

Dekorative pærer skaber ro i et lokale, og fokus her er på udtryk og stemning. Brug fx pærerne til at skabe stemning på en café, restaurant, lounge områder, butik, events, udendørs, historiske bygninger, kirker (lysekroner) eller et hotel. Dekorativ belysning kan bruges til at understrege det univers, du ønsker at bygge op omkring dit brand.

Skab selv stemningen

Belysningen kan både bruges til at skabe et moderne udtryk i et nyrenoveret lokale/bygning, men det kan også bidrage til at understrege stemningen i en historisk bygning. Udtrykket afhænger nemlig af hvilke pærer og fatninger der vælges, og ikke mindst af de omgivelser belysningen bliver monteret i.

Hyggebelysning i butik

Dekorativ belysning fungerer også godt i en butik, en rolig og behagelig stemning kan bidrage til at kunderne føler sig mindre stressede, og derved slapper mere af og bruger mere tid i butikken.