fbpx

Udendørs belysning

Lys er noget vi sjældent tænker meget over, medmindre lyset ikke er godt nok – vi forventer bare at det er der. Lys bruger vi til at skabe trygge miljøer. På udendørs belysningen har vi fokus på parker, stier og parkeringspladser. På disse områder færdes der mange mennesker, og ofte i længere tid ad gangen. Alt lys vi leverer bliver dokumenteret af vores lysberegninger, så kan du, uden bekymring, fokusere på det du er bedst til.

Lys skaber tryghed

Særligt om aftenen og tidligt om morgenen, har det stor betydning at udendørs belysningen virker. Vi arbejder med det vi kalder tryghedszoner. Tryghedszonerne bruger vi til at skabe et behageligt og trygt miljø for de forbipasserende. I forbindelse med udendørslys bruger vi det fx i og omkring cykelskure. Lyset skaber tryghed ved at nogle zoner altid er tændt, også når der ikke er personer i nærheden, på den måde kan du orientere dig inden du nærmer dig området.

Løsninger til glæde for alle

For DBS lys betyder det meget at vi skaber en løsning, som ikke kun vi er tilfredse med, men i særdeleshed også kunden. Vi bruger meget tid på at have en god dialog, for at klarlægge behov og ønsker, sådan mener vi den bedste løsning bliver til. Samtidig er det afgørende for det endelige resultat at omgivelsernes udtryk har været med i overvejelserne, for at skabe et resultat der passer med den øvrige æstetik.

Det har selvfølgelig høj prioritet at skabe så godt lys som muligt, men uden at det generer omgivelserne. Vi arbejder derfor med at skabe behagelige miljøer, uden urent lys. Vi er samtidig meget bevidste omkring retningsbestemt lys, for at undgå blændingsgener omkring bebyggelse. Det betyder, at det lys vi skaber omkring fx cykelstier aldrig må genere de omkringliggende huse eller lejlighedskomplekser, ved at lyse opad eller give voldsomt genskær.

En anderledes grøn løsning

Er du klar til at gå forrest mod en grønnere hverdag, er vores Shuffle lysstandere fra Schréder løsningen for dig. Shuffle lysstanderen strækker sig langt ud over belysning, dette ved at der kan integreres funktioner som EV-opladere, højttalere, CCTV-kameraer, Wi-Fi og samtaleanlæg. Den smarte løsning er ideel til virksomheder, kommuner, p-huse og øvrige parkeringspladser og -kældre.

Dagrofa Logistik A/S i Ringsted

Området var tidligere belyst med 20 stk. højtryksnatriumlyskilder på hver 1000w som gav et årligt forbrug på ca. 60.000kWh. Den nye løsning blev til 19 stk. LED projektører fra Ledvance på hver 290w med en bredstrålet og asymmetrisk lysfordeling som ikke kun giver et bedre lys og en stor energibesparelse (ca. 42.000 kWh pr. år) men samtidig øger sikkerheden for de personer der befinder sig på pladsen.

Før

Nyt udendørslys lavet af DBS lys

Efter

udendørs belysning af DBS lys
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!Går du glip af vores gode tilbud, spændende historier og nye produkter?

Så indtast din mail og tilmeld dig vores nyhedsbrev - vi sender maks. en mail om måneden.