fbpx

Nyt lys på kontoret

Vidste du, at 80% af alle kontorsygdomme (det kan fx være spændingshovedpine eller nakkesmerter) kan føres tilbage til dårlig eller direkte forkert belysning?

Vi foretager screeninger og beregninger, der sikrer den korrekte belysning i alle henseender. Vi dokumenterer alt, hvad vi laver, så I får dokumentation på installationen.

Når den korrekte belysning i rummet er sikret, kan de fleste opnå en reduktion i omkostninger. Dette giver også en besparelse i CO2-forbruget. Og så betyder en korrekt belysning også, at I kan få møbleringsfrihed; at I kan indrette kontoret, som I har lyst til, uden det får betydning for lyset og hvordan, det opfører sig i rummet.

Ved at anvende klassiske 60X60 lofter er der taget hensyn til organisationsændringer og møbleringsfrihed, det er blot at flytte de enkelte plader, hvilket er økonomisk ansvarligt. Samtidig er der installeret sensorer i mødelokalerne, så lyset ikke står og brænder en hel dag, hvis det bliver glemt. Sådan en løsning er naturligvis med til at nedbringe energiforbruget markant.

nyt lys i mødelokalet af DBS lys
nyt lys på kontoret lavet af DBS lys

Antallet af armaturer i rummene er halveret, muliggjort af LED-lysets høje virkningsgrad. Alligevel virker kontoret stort, lyst og indbydende, når man træder ind i rummet. Når lyset er slukket, fremstår de diskret. I gangene er lyset parallelforskudt for at øge rumfornemmelsen og skabe dynamik i kontrast til kontorernes ro.