luftrenser til bil

Få styr på tilbehøret til køreturen!

Hos DBS lys har vi et stort udvalg af autotilbehør, som kan bidrage til at skabe tryghed på vejen. Se et udpluk af produkterne nedenfor, og tøv ikke med at kontakte os, hvis noget vækker din interesse.

Inden afgang

Med en batterilader lige ved hånden, undgår du at skuffe børnene på feriens afrejsedag. Den hverken vejer eller fylder meget, og sikrer en god start på ferien/turen. Køb den her.

batterilader hos DBS lys

Til køreturen

Trænger luften i bilen til at blive frisket op? Med AirZing mini luftrenseren fra OSRAM, bliver luften renset, det sker ved at bakterier og vira dræbes af UV-lys, inde i den lille maskine. Foruden bakterier i luften, renser den også for dårlig lugt. Luftrenseren er meget støjsvag, og høres ikke når bilen er tændt. Tilslutning sker via USB. Køb AirZing Mini luftrenser.

luftrenser til bil

Hvis uheldet er ude

Skulle du være så uheldig at være indblandet i et trafikuheld, er et DashCam det bedste vidne i sagen. Det lille kamera, der monteres i for- eller bagruden, kan blive redningen i en uklar sag, hvor ingen vil tage skylden. Husk SD kort.

Er det batteriet der svigter, er en batteristarter det bedste du kan finde i bagagerummet, særligt hvis ikke der er andre i nærheden, der kan være behjælpelig med startkabler og et batteri med strøm.

dashcam til forruden       Dashcam til bagruden

De mørke timer

De sene sommeraftner kan være mørke, men heldigvis har OSRAM også et stort sortiment af håndholdte lygter og pandelamper. Skulle du være så uheldig at bilen giver op, eller er indblandet i et uheld, er OSRAMs nødlampe med roterende blink uundværlig.

Husk også lyset på vejen – det er vigtigt, en tryghed og selvfølgelig lovpligtigt. Vi har et stort udvalg af autopærer, herunder fx. forlygtepærer, halogenpærer, xenonpærer, signalpærer og blinklyspærer. Se vores store udvalg af autopærer.

stort udvalg af lygter

Efter ankomst

Forhåbentlig går alt efter planen, og i ankommer trygt til destinationen. Alligevel kan nyheden fra OSRAM være handy at have med i bilen. Nyheden er en genopladelig kompressor der både kan bruges til bildæk, motorcykeldæk, cykeldæk og sportsudstyr.

Kompressoren har en intern hukommelse, der gemmer værdierne for de forskellige dæk. Pumpen stopper automatisk når trykket er nået. Den kan også bruges til at oplade en telefon, tablet mm. Den indeholder desuden en integreret lygte, som gør det nemt at arbejde selv i mørke. Køb den her.

dækpumpe DBS lys  udstyr til køreferien  transportabel dækpumpe

Er du interesseret i at se mere af vores autotilbehør, findes det her.