Nye lysmaster og projektørlys til Skive Stadion / Hancock Arena

Divisionsforeningen skærper løbende kravene til stadioner, for at sikre de bedste rammer for fodbolden. Et gældende krav er belysningen ved banen. Tidligere skulle belysningen være 500 lux, senere 1000 lux – i dag lyder kravet på 1200 lux.
Skive Stadion / Hancock Arena skulle derfor have installeret nye lysmaster og projektørlys med LED-lys, der lever op til kravet på 1200 lux. Og vi vandt udbuddet om opgaven. Vi begyndte arbejdet i slutningen af september, og allerede i november stod det nye projektørlys klar til kamp.

Ikke én eneste aflysning af fodboldkampe

En effektiv tidsplan sikrede, at vi kunne udføre arbejdet, mens Skive IK brugte banen. Vi lod de ældre lysmaster stå, mens vi gjorde klar til de nye, og derfor kunne der fortsat spilles kampe på banen. Med 14 dage til næste kamp rykkede vi ind med kraner, piloteringsmaskine og installerede de nye master.
32 piloteringspæle, alle 18 meter lange, blev stampet ned i jorden for at sikre fundamentet til lysmasterne i den bløde skivejord. Derudover blev der også installeret ny strøm fra elværket. Vi var hovedleverandør på projektet og har stået for alt; fra det første spadestik til den sidste oprydning.

Øget funktionalitet og serviceniveau

Projektørerne styres nu trådløst fra speakerboksen på stadion, hvor lysstyrken også kan justeres. Derudover har vi installeret en lysindstilling til atletikbanen, der nemt kan slås til, når der er behov for det.


Projektet fra start til slut

  • Pilotering
  • Nye fundamenter
  • Styret underboring af el kabler
  • Ny hovedtavle
  • Nye master
  • Nye led lamper
  • Ny trådløs styring

Vil du høre mere om vores arbejde på Skive Stadion / Hancock Arena? Så er du velkommen til at kontakte os på mail, telefon 43 45 35 44 eller brug vores kontaktfomular