ny udendørsbelysning hos Scania

Scania med komplet ny belysning

Hvad kan vi nå på to måneder?

Hos Scania i Ishøj har vi nået meget, vi delte for to måneder siden et opslag på LinkedIn med deres nuværende lys. Nu er vi klar til at vise den nye belysning.

Vi har nemlig færdiggjort sidste etape i et godt og langvarigt samarbejde med Scania på landsplan. Sidste etape foregik hos Scania Ishøj.

Processen startede, som altid, med en energiscreening, efterfulgt af en energiberegning og en lysberegning. Efter accepteret tilbud kunne vi påbegynde montering og installation.

De første billeder vil vi vise allerede nu, de taler nemlig for sig selv… 😄

 

udskiftning til miljøvenlig LED lys

Den nye kontorbelysning sikrer gode arbejdsforhold for de ansatte, og skaber samtidig et mere lyst og indbydende velkomstområde for de besøgende.

Forbedret OG miljøvenlig belysning

Ikke nok med at belysningen er blevet markant bedre, så er lyset også blevet hvidere, energiforbruget er nedbragt markant, og LED, som vi har udskiftet til, har en enorm lang levetid. WIN, WIN, WIN!

Så er du nogensinde i tvivl om hvilken type lys du skal vælge, er LED svaret.

udendørslys på mast

Foruden kontorbelysningen, har vi bl.a. også udskiftet lyset ude på den store parkeringsplads, hvor der hver dag færdes mange lastbiler, busser og personer.

ny udendørsbelysning hos Scania

Komplet lysrenovering

Står du med en kommende lysrenovering foran dig, kan vi med garanti hjælpe. Der er ikke det, indenfor belysning, vi ikke kan hjælpe med. Vi tillader os faktisk at kalde os eksperter i lys.

Hos Scania har vi lavet lyset på deres kontorer, mødelokaler, på værkstederne, i synshallerne, i køkkenerne, på gangarealerne, i omklædningsrummene, i trappeopgangene, udendørs på parkeringspladser, samt langs portene til værkstederne. Et godt eksempel på at vi kan hjælpe med det hele!

 

lys på værksted    nyt lys på lager

Nyt lys på rekordtid

Udskiftningen af lyset er lavet i de tidlige morgentimer og sent på eftermiddagen, for at genere så få som muligt. Det er nemlig vigtigt for os at udskiftningen foregår hurtigt og smertefrit. Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, kan vi kontaktes her.