UV luftrenser til kontor

Prøv UV-luftrenseren, og oplev forbedret indeklima

En ny forbedret hverdag

Vi har vænnet os til at god håndhygiejne er en vigtig del af hverdagen, men luften vi befinder os i, er ikke ligeså nem at holde ren – ind til nu!

Byd velkommen til LEDVANCE UV-luftrenseren. Det lille produkt, der ikke fylder mere end en kaffekop, bliver din bedste ven. Luftrenseren renser luften for bakterier, pollen og støv op til 99,9% – også SARS-CoV-2/Covid19 bakterier. Du vil endda opleve at den også fjerner lugtgener i form af fx. cigaretrøg.

UV-luftrenser med i køkkenet

Sikker luftrensning for alle

LEDVANCE luftrenseren er miljøvenlig, fri for kemikalier og kviksølv, og UV-lyset slipper på intet tidspunkt ud af luftrenseren. Der er altså ingen fare forbundet med at have luftrenseren stående fremme, og den kan uden bekymring bruges af og omkring spædbørn og gravide. Det lave støjniveau på kun 38dB, betyder at den ikke er generende for personer omkring produktet.

Ren luft to-go

Den smarte luftrenser er blot 16 cm høj, er let og lige til at tage med sig. Brug den i bilen om morgenen, på kontorbordet hele arbejdsdagen, i køkkenet om aftenen og på natbordet når dagen er slut. Den lille, lette luftrenser sikrer dig altså ren luft uanset tid og sted. Produktet har tre rensningsniveauer (lav, medium og høj), der styres på en knap ovenpå maskinen. Ved højeste hastighed kan luftrenseren rense 8m3/t. Den tilsluttes via USB.

UV-luftrenser i bilen

Sådan virker den

Luftrenseren renser luften med kraftig UV-lys, og har derudover et særligt HEPA-filter, der ligeledes er med til at rense luften. Et filter forventes at have en levetid på 6 måneder, afhængigt af brug. Husk at købe ekstra filtre.

Rensningen af luften foregår i tre trin:

I trin 1 fanger og forhindrer HEPA-filteret de små luftpartikler i at spredes.

I trin 2 bliver de opfangede luftpartikler ødelagt med kraftig LED UV-lys, inde i luftrenseren.

I trin 3 renser UV-lyset den resterende luft der passerer igennem luftrenseren.

Er din interesse blevet vakt, kan luftrenseren købes her hos os.

Er du derimod ikke helt overbevist, kan vi kontaktes her.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *