Ledig stilling

Belysningskonsulent til Fyn Jylland

DBS lys søger en ny belysningskonsulent til Fyn/Jylland med teknisk flair


Stillingen kræver at du med gejst og motivation har lyst til at sætte dit eget præg på din succes. Du vil i høj grad være afhængig af din vilje og sans for at ville være den bedste. Når du ikke er på landevejen, vil din hverdag foregå fra din hjemmearbejdsplads. Du vil i tæt samarbejde med vores projektafdeling indgå i et team af engagerede kolleger, som er præget af høj faglighed og engagement.

Faglige kvalifikationer

Vi forestiller os at du er en erfaren belysningskonsulent dette er dog ikke et krav, det vigtigste er at du er en dygtig og erfaren salgskonsulent der allerede har et eksisterende netværk såvel som en god berøringsflade i markedet.

Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale og er fortrolig med MS Office-pakken. Generelt arbejder du ubesværet med IT, da dette er en væsentlig del af din hverdag.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Salg- og belysningsrådgivning
  • Ansvarlig for eget distrikt/segment
  • Budgetansvarlig
  • Løbende rapportering
  • Indgå i et tæt samarbejde med vores eksisterende salgsteam i projektafdelingen

Personlige kompetencer

Som person er du positiv, imødekommende og initiativrig, som trives med at være ude hos kunderne det meste af tiden. Du evner at lytte til kunderne og skabe langvarige relationer. Er struktureret og tager selvstændigt ansvar for dine arbejdsopgaver. Du arbejder målrettet og kan håndtere mange opgaver på samme tid. Du har et højt energiniveau og leverer god kvalitet i opgaverne, også når det går stærkt. Du besidder godt købmandskab og en solid forretningsforståelse, der gør dig i stand til at håndtere både større og mindre opgaver.

Du tilbydes

Du tilbydes at blive en del af et velfungerende salgsteam, som løfter i flok og i samspil med hinanden på kryds og tværs i virksomheden. Omgangstonen er positiv og uformel, og organisationen er flad med korte beslutningsveje. Du tilbydes løn og ansættelsesvilkår, der matcher dine kvalifikationer samt sundhedsforsikring.

Om DBS lys

DBS lys A/S blev stiftet i 1994, og siden har vi været en af de førende rådgivere, leverandører og installatører af belysningsløsninger i Danmark. Ud over at tilbyde enkelte og standardiserede produkter, tilbyder DBS lys A/S også komplette og skræddersyede belysningsløsninger afhængig af de enkelte projektkrav.

Ønsker du at høre mere om jobbet kan du kontakte Salgschef John Skovgaard her

Send en ansøgning med CV til: job@dbslys.dk