Produkter til inspiration

Shuffle fra Schréder

Vores nye vej og park lysstander med indbygget ladestation til elektrificerede biler (EV) – en smart løsning til virksomheder, kommuner, p-huse og øvrige parkeringspladser.

Vores lysstander kaldet Shuffle er meget mere end et belysningssystem der bringer merværdi til udendørs opholdsrum.

Shuffle strækker sig langt ud over belysning, dette ved at integrere funktioner som EV-opladere, højttalere, CCTV-kameraer, WiFi og samtaleanlæg.

Takket være det fleksible og modulære design er Shuffle meget energieffektiv, men alligevel en prisvenlig smart city-løsning, der kræver meget lav vedligeholdelse.

Ved at benytte denne lysstander udendørs kan man sikre bedre tjenester og infrastruktur for borgere.

Derudover er Shuffle en bæredygtig løsning, der fås med en speciel coating, der gør den tilpasset de krævende miljøer som havnefronter og moler.

Kontakt os hvis du vil vide mere

Schreder logo
ladestandere ude foran kontor
ladestander med lys lavet af DBS lys

LEDEA

DBS lys A/S har udviklet LEDEA armatur familien med integreret sensor med bevægelses- og dagslysstyring.

Den behovstyrede lysdæmpning kan efter sidste detektering på sensoren have 2-3 min. forsinkelse, herefter neddæmpes lyset til f.eks. 10 % og efter neddæmpet tilstand slukkes lyset.

Der er:

  • Mulighed for energiovervågning
  • Fuldt dæmpbar fra 0 – 100%
  • Trådløs softwareopdatering
  • Master/Slave funktion (gruppe/zone opdeling)
  • Kan konfigureres med iOS/Android

Energioptimeret belysning

Den nyeste Philips Xitanium driver teknologi gør det muligt, at tilpasse (watt) på hvert enkelt armatur, så der opnås den bedst mulige energibesparelse.

Simpel installation

EasySense PIR- og dagslys sensorer bruger trådløs kommunikation. Det betyder ingen ekstra ledningsføring, meget lave installationsomkostninger og mindst mulig forstyrrelse af dagligdagen. Altså perfekt til forbedring af lyset i eksisterende bygninger.

Kontakt os hvis du vil vide mere

DBS lys logo
belysning med smart løsning

Forstå smart belysning bedre med denne video, der demonstrerer hvordan sensorerne registrerer bevægelse, og derefter tænder lyset. På samme måde slukkes lyset, når der i længere tid ikke er registreret bevægelse.