Komplet lysleverandør

DBS lys er din foretrukne leverandør af armaturer, lyskilder, el-materiel, batterier, autopærer og lygter. Vi har under dette navn eksisteret siden 1994, hvor vores projektafdeling blev til. I dag er det faktisk vores projektafdeling der fylder mest hos DBS.

Vores hverdag går med at skabe de bedste arbejdsvilkår for vores kunder og deres ansatte. Dette selvfølgelig specifikt ved at skabe de optimale rammer med belysningen.

Lys løsninger hele vejen rundt

Vi tilbyder gratis (og uforpligtende) energiscreeninger i hele landet, og dokumenterer altid vores løsninger med energiberegninger og lysberegninger. Vores interne lysberegner benytter programmet DIAlux, som bruges til at designe rum og bygninger. De valgte armaturer placeres derefter i lokalet, hvorefter regelmæssigheden og antal lux beregnes. Netop DET er din sikkerhed for at lyset er tilstrækkeligt og overholder gældende lovgivning. Du vil både modtage energiberegning og lysberegning i forbindelse med projektets opstart. Energiberegningen udarbejdes ud fra jeres ønsker, samt vores anbefalinger, på baggrund af energiscreeningen.

DBS lys ydelser

 

Landsdækkende support

Vores konsulenter dækker hele landet, og er kun et opkald væk hvis der skulle opstå spørgsmål. Hos DBS lys står vi klar til at vejlede og rådgive, og arbejder altid løsningsorienteret. Vi holder en tæt dialog hele vejen igennem projektets forløb, så du aldrig står alene med spørgsmål eller potentielle udfordringer.

Efter monteringen er afsluttet, foretager konsulenten en funktionskontrol, hvor der, ved større projekter, udarbejdes en drift- og vedligeholdelsesplan, samt tester om den nye belysning overholder gældende lovgivning og lever op til forventningerne.

360° lysløsninger

Vi tillader at kalde os selv eksperter indenfor belysning. Vi kommer med mange års erfaring fra branchen, og har set og prøvet alt. Så sidder du med et spændende lysprojekt, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Kun du sætter begrænsningen for belysningen, vi er eksperter i at lave brugertilpasset belysning, der tilgodeser jeres specifikke behov og ønsker.

Løsningerne kan inkludere at bevare værdifulde armaturer, at bibeholde et æstetisk udtryk, at bygge et særligt armatur og driver sammen – alt det der virker umuligt, gør vi muligt.

For at nævne nogle af de steder vi kan lave belysning, kan autoværksteder, kontorer, sportshaller og sportsbaner, udendørsbelysning, butiksbelysning, kirker, skoler og rådhuse nævnes.

Vi laver lys til alle.

Lysprojekter fra A-Z

Vores projekter er altid gennemarbejdede og veldokumenterede, for at du, som kunde, kan have ro i maven over den præsenterede løsning.

Vi gennemgår altid processen i vores søjle, i forbindelse med et projekt. På den måde kan du altid følge med i processen, og du ved præcis hvad du kan forvente af samarbejdet.

Søjlen starter med en screening, som vi kalder det, når vi kommer ud og kigger på jeres nuværende belysning. Her får vi et overblik over jeres behov og ønsker for den nye belysning, identificerer nuværende armaturer og lyskilder samt energiforbrug, måler lofthøjden, samt får et overblik over møbleringen og mængden af det naturlige lys.

Der udarbejdes herefter en lysberegning og en energiberegning, der fremsendes sammen med et tilbud på nye armaturer eller lyskilder.

Godkender i tilbuddet påbegyndes monteringen. Efter monteringen er afsluttet, foretager konsulenten en måling af belysningen, dette for at sikre at lyset overholder gældende lovgivning.

 

DBS lys procesbeskrivelse

 

Firstmover på nyeste teknologi

Hos DBS lys bestræber vi os altid på at være opdaterede på markedets nyeste teknologier. I øjeblikket er der stor interesse for smart lysstyring/trådløs lysstyring, herunder lysstyring med Bluetooth og Wi-Fi.

Vi benytter os oftest af Casambi, når vi skal lave smart lys. Der er mange fordele forbundet med at vælge en smart løsning. Herunder vil vi komme ind på nogle af dem.

  1. Med en Casambi opsætning kan vi lave lys der er skræddersyet til jeres individuelle behov – ikke blot til jer som virksomhed, men det enkelte kontor, mødelokale eller person.
  2. En Casambi løsning er en brugertilpasset løsning. Det betyder at du via en app på din mobil, tablet eller sågar dit smart watch kan styre lyset. Det kan tændes og slukkes, og hvis armaturet er kompatibelt med det, kan lyset styres i styrke, farvetemperatur og endda lyse i RGB farver.
  3. Lyset kan endvidere opdeles i grupper og zoner, på den måde kan du selv vælge om nogle armaturer skal lyse mindre, mere eller slet ikke lyse. Det er en nem måde at skabe møbleringsfrihed.
  4. Casambi løsningen er samtidig nem at skalere op. Idet opsætningen foregår trådløst via Wi-Fi, kan armaturer sættes op og tages ned uden noget ledningsarbejde. Det giver en unik frihed og fleksibilitet.
  5. En Casambi løsning kan også sættes op med sensorer, det gælder både PIR sensor (bevægelsessensor) og sensor med dagslysstyring. En lysløsning med sensor er i sig selv en energivenlig løsning, men en løsning med tilstedeværelsessensor OG dagslyssensor er endnu bedre. Ikke nok med at lyset tænder og slukker af sig selv, så tilpasser lysstyrken sig, helt automatisk, til det naturlige lys.

 

Ved du allerede hvad du skal bruge, finder du, på vores webshop, et stort udvalg af lyskilder.

 

Er du blevet nysgerrig på jeres muligheder for en ny lysløsning, så tøv ikke med at kontakte os.