Gammel teknik forklædt i nyt design!

Ny generation af skrivebordslamper - Motus = Bevægelse

Motus betyder "bevægelse" på latin - og bevægelse er lige nøjagtig det, der kendetegner denne nye serie af skrivebordslamper.

For at opnå de 500 lux, eller mere, som loven foreskriver der skal være på det primære arbejdsområde, er det i mange tilfælde nødvendigt at anbringe en skrivebordslampe på kontorbordet.

De lamper vi vil præsentere i dag, er en helt ny familie af LED bordlamper. Lamperne er stilrene i elegant Skandinavisk design. For alle viste lamper gælder at lampehovedet er tre vejs bevægeligt.

Lamperne findes i fire flotte farver, inspireret af den nordiske natur, og naturligvis også i sort og hvid.

Motus skrivebordslamper i flotte farver

Motus Flat

Det smarte fjedersystem, der på elegant vis er gemt væk inde i lampens arm, lader dig ubesværet bevæge lampens arm og hoved i alle tænkelige retninger.

Flat leveres som standard dæmpbar, men kan også vælges med Tunable White teknologi, så du kan skifte farvetemperatur på lyset. Vælg mellem 2700K, 3300K eller 4000K.

Som en ekstra feature kan Flat også tilkøbes med bevægelsessensor. Sensoren tænder automatisk lampen, når der registreres aktivitet, og slukker efter en længere periode med inaktivitet.

Flat har uanede monteringsmuligheder, vælg mellem bordfod med induktiv oplader, almindelig bordfod, bordklemme, bordbøsning eller vægbeslag.

Motus Flat og Motus Table skrivebordslamper

Asymmetrisk lysfordeling

Motus Flat har en asymmetrisk lysfordeling - vælger du en bordlampe med asymmetrisk lysfordeling undgår du blændinger, reflekser og spejlinger.

Lampen kan nemlig stilles ved siden af dit primære arbejdsområde, og skyder lyset skråt ud. På den måde vil lyskilden ikke spejle sig direkte ned i objekterne på bordet, men stadig fordele lyset jævnt over bordet. Den asymmetriske skrivebordslampe er det mest ergonomisk korrekte valg.

Motus Flat skrivebordslampe med asymmetrisk lys

Motus Table

Table skrivebordslampen har en fast arm, med et led i borfoden samt et i lampehovedet. Hovedet kan naturligvis stadig bevæge sig frit i alle de tre retninger.

Denne lampe har en symmetrisk lysfordeling, med en Dim-2-Warm teknologi, hvilket betyder at lyset med et let tryk ændres i farvetemperaturen.

Lampen har, som flat, fem forskellige monteringsmuligheder. Heriblandt den geniale bordfod med induktiv oplader. Så er det slut med at medbringe en oplader altid - og ringer telefonen skal du ikke bøvle med et stik.

Motus LED skrivebordslampe