fbpx

Korrekt belysning giver møbleringsfrihed

Lys er meget mere end bare lys. Belysningen er en aktiv og væsentlig del af jeres butik samt eksponering af varerne. I skal kunne flytte rundt på dekorationer, interiøret og vareudstillinger i butikken, som I har lyst til, uden at det forværrer varernes eksponering. Lyset skal installeres, så det giver jer fleksibilitet i hverdagen, og ikke begrænser spontane gode idéer. Det gør vi typisk ved at benytte lysskinner og aftagelige/flytbare spots, som den eksponerende lys. Dertil hører den dekorative belysning og den almene belysning som alle har hver sit formål.

Strategisk belysning: Fang kundernes opmærksomhed

Lyset skal vise farverne korrekt, gøre kunderne godt tilpas og give dem lyst til at se mere. Butiksbelysning kan også bruges strategisk, når I f.eks. vil sætte fokus på en bestemt varegruppe eller helt særlig vare. Det gøres ved at øge lysets styrke i særlige områder. En anden måde at give en vare eller varegruppe ekstra opmærksomhed er ved at sætte farvefiltre på lyskilden, der skaber en særlig stemning, og kan bruges til at fremhæve en farve på varen.

Hvad skal vi hjælpe jer med?

Vi analyserer altid den enkelte opgave, så vi finder den rigtige belysningsløsning til lige netop jeres behov, der skal nemlig laves forskellige løsninger afhængigt af hvilke varer I sælger. Vi sikrer at alle gældende lovkrav ift. belysning overholdes. Derudover giver en korrekt belysning altid en økonomisk besparelse på sigt.

Bog & Idé Rosengårdcentret

Bog & Idé har valgt denne butiksbelysning for at skabe et nyt og anderledes look. De nye borde og tilhørende lamper er valgt for at skabe en hyggestemning i butikken. Den rolige stemning skal give kunderne en ro og lyst til at nyde og være i bogafdelingen.

Butiksbelysning der skaber stemning
Ny butiksbelysning over disk

Bog & Idé har ramt et hyggeligt miljø og en behagelig stemning med dette setup. Samtidig har de fået en rød tråd igennem butikken. Lamperne matcher helt perfekt med deres nye valg af farver, hvor der er brugt kobber og sort som gennemgående farver.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!Går du glip af vores gode tilbud, spændende historier og nye produkter?

Så indtast din mail og tilmeld dig vores nyhedsbrev - vi sender maks. en mail om måneden.