fbpx

Industrien omfatter mange sektorer, der alle har forskellige behov, når det kommer til belysning. Ofte er der store lokaler, lagerhaller, tung teknik og en form for produktion. Derudover arbejdes der måske både dag og nat og med varierende arbejdsopgaver i samme rum. Det stiller store krav til belysningen.

Sensorstyret lys og tryghedszoner

Lyset er med til at skabe tryghed for de medarbejdere, der arbejder på lageret eller i andre lokaler, der er store – og tit uden dagslys. Vi arbejder med det, vi kalder tryghedszoner, hvor vi skaber lysområder, der skaber tryghed for de medarbejdere der arbejder i de sene eller meget tidlige timer. Tryghedszonerne skal være med til at skabe øget trivsel og tryghed i meget store lokaler, der primært oplyses af sensorstyret lys. Sensorstyret lys er en god løsning til de lokaler, hvor behovet for lys ikke er konstant.

En bedre hverdag, en bedre produktion

En korrekt belysning giver de bedste arbejdsforhold for jeres medarbejdere, mens forkert belysning kan ende ud i arbejdsskader. Stroboskop lys der giver en illusion af at tingene foregår i slowmotion, er en af de farlige måder lyset kan være forkert, det kan nemlig betyde at medarbejderen ikke kan se sine egne bevægelser eller maskiners bevægelser i real tid. Den rigtige analyse og beregning af lys giver færre fejl i produktionen og mindsker risikoen for skader.

Spar penge med en korrekt belysning

Vi analyserer altid den enkelte opgave, så vi finder den belysningsløsning, der passer til lige netop jeres virksomhed.

Vi er jeres garanti for at alle gældende lovkrav ift. belysning overholdes. Derudover giver en korrekt belysning altid en økonomisk besparelse på sigt.

Bin2Bil Slagelse

Belysningen formgiver en regelmæssighed uden skygger og kontraster.

Kundens ønske om øget lysmængde i forhold til lovkrav er opfyldt og blændingsgrænserne stadig overholdt. Bin2Bil har fået en fantastisk butik, der ikke er til at overse.

Med udgangspunkt i udleveret designmanual fra bygherre og givne retningslinjer fra arbejdstilsynet er det lykkedes at forene design og lovkrav til glæde for arbejdsmiljøet. Selv på tværs af mærker og designmanualer har vi fået det hele til at gå op i en højere enhed, så belysningen ikke ser forskellig ud – og det er ikke blevet kedeligt, selvom der er regler!

belysningen hos bin2bil
belysningen på værkstedet

I tæt samarbejde med de enkelte medarbejdere, er belysningen tilrettet alle arbejdsområder, således at alle arbejdsopgaver kan løses trygt. Vi har benyttet markedets nyeste teknologier, og leveret en high tech løsning. Det betyder at lyset kan justeres i styrke, samt i zoner, således at medarbejderen selv kan tilpasse lyset efter behov. Belysningsstyrken kan altså justeres i nogle områder, mens det står uberørt andre steder.

“De forventninger vi havde til belysningsdelen er i den grad indfriet – så det har været et professionelt samarbejde fra start til slut.”

“Der skal være det rigtige lys, til det rigtige arbejde, og det skal dokumenteres efterfølgende – så det er en stor og vigtig del af samarbejdet at det kan dokumenteres.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!Går du glip af vores gode tilbud, spændende historier og nye produkter?

Så indtast din mail og tilmeld dig vores nyhedsbrev - vi sender maks. en mail om måneden.