Digital Køkkenvægt Sammenklappelig
Varenummer: 100079
.
DKK 99,00 / Stk
DKK 123,75 inkl. moms
  •  
Digital Køkkenvægt Sammenklappelig Den perfekte køkkenhjælper med 1 g vejenøjagtighed, og klart LCD-display.


Mere information

  • Den foldbare skala er let at skjule i selv det mindste køkken. Vægten er let og meget nøjagtig til 1 g. Selvfølgelig gør den smarte TARE-vejefunktion tilberedning hurtig og nem.

    Med foldevægten kan du nyde at veje mad på tusind måder - direkte, i en skål, på en tallerken eller i en kop. Den ekstra lette køkkenvægt giver dig mulighed for blot at pakke vægten i en pose og tage den med på fisketuren eller til sommerhuset osv.. De skridsikre fødder sikrer høj stabilitet ved vejning. Hvis du til enhver tid vil have vægten ved hånden og i syne, kan du hænge den på væggen.

    Er du træt af at veje ingredienser i individuelle skåle? Med TARE-funktionen sparer du tid og snavset opvask, da du tilføjer en ingrediens ad gangen i en skål. Du skal blot nulstille vægten på LCD-skærmen mellem ingredienserne.

    Med 1 g vejenøjagtighed, Uanset om du laver juleslik, bager eller konserverer, kan du stole på den høje nøjagtighed af 1 g-vejningen. Du kan nemt se vægten af den mad, du vejer, på det klare LCD-display.

  • Producent Emos
    EAN 8592920113196